Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı
ismail, rıdvan ve boboyu buraya yazmanı yadırgadım açıkçası. bobo bu takıma daha napacak? ismail ibonun arkasında tecrübe kazanıyor. rıdvanda ilk yarı sanssız bi sakatlık yaşadı, iyileştikten sora da oynadığı maclarda yeteneğini gösterdi. bu 2 cocuk daha 19 yaşında. abartmayalım bence. en azından bu cocukları bu muhabbete katmak yanlış.
ben bi de genc oyuncu konusunda biraz farklı düşünmeye basladım. ismail, rıdvan, necip. bunlar birkac seneye düzenli oynayacaklar. onlara inancım tam benim. muhammed, cumali de arkadan gelenler. batuhandan da umudumu kayabetmedim ben.
diceğim bu cocuklardan 3-5 tanesi sürekli oynamayı başarırsa iyi bi jenerasyon yakalanmıs olur. büyük takım bundan fazla genci de kaldırmaz bana kalırsa. en azından gecmiş senelere bakılırsa 7-8 yılda bir bi tane cıkarmısız. |
Bizde oynamis 3 isim soyleyecem sadece.Kuntz,Amokachi,Pascal.Bobo eger yildizsa bu 3 isim neydi?Bir futbolcunun sadece gol atiyor diye yildiz ilan edilmesi Memlekete has bir durum.
Ismail oynamiyor demiyorum.Ismailin solbek oynadigi her mac sol tarafimiz kevgire donuyor diyorum.Ismailn sol bek oynadigi maclari bidaha izle lutfen.Bu konuda henuz hicbir gelisme kaydedemedi.
Ridvan sakatti dogru.Ama benim onun oynatilacagina dair en ufak bir umudum yok.
Diger dusuncelerin icin birsey diyemem.Tamamen gelecek seneki teknik kadronun kimlerden olusacagina bagli bir durum.