Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2010, 11:35   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Halil Altıntop Golle Tanışmak İstiyor

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 22. haftası yine heyecanlı maçlara sahne olacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda son şampiyon VFL Wolfsburg'u 3-1'lik skorla geçerek zirvedeki rakibi Leverkusen ile aynı puana yükselen Bayern Münih, bu hafta ezeli rakibi Borussia Dortmund'u konuk edecek. Münih Allianz Arena'yı dolduracak 69 bin seyircinin gözleri özellikle son haftalardaki üstün performansıyla göz dolduran Bayernli futbolcuların üzerinde olacak. Robben ve Ribery'nin kupa maçında da gollerine devam edip Fürth karşısında 6-2'lik skorla galip gelmesinde önemli payı oldu. Kupa maçında son 20 dakika forma giyen milli futbolcumuz Hamit Altıntop'un yine yedekler arasında Mehmet Ekici ile olması beklenirken Dortmund'ta Nuri Şahin ilk 11'deki yerini alacak. Nuri Şahin'in Münih'teki maçlarda üstün performans göstermesi antrenörü Jürgen Klopp'u umutlandırıyor.
LEVERKUSEN LİDERLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYOR
Lider Leverkusen ise ensesinde hissetmeye başladığı Bayern gibi zirve yarışından kopmak istemiyor. Geçen hafta Bochum deplasmanında 1-1 berabere kalarak iki önemli puan kaybeden Leverkusen bu kez sahasında ağırlayacağı son şampiyon Wolfsburg karşısında üç puan almak istiyor. Teknik direktör Heynckes'i İsviçre'li golcüsü Eren Derdiyok'un son maçtaki sakatlığı korkutuyor. Mesut Özil'li Bremen'in de Hannover deplasmanında mutlak galibiyet için oynayacak olması adeta nefesleri kesecek. Özellikle bütün gözler son haftalarda düşüş yaşayan transferin gözdesi Mesut Özil'in üzerinde olacak. Mönchengladbach evinde Nürnberg ile mücadele ederken Bochum sahasında Hoffenheim'la karşılaşacak. Hertha Berlin'in konuğu ise Mainz olacak. Serdar Taşçılı Stuttgart ise evinde Tunay Torun ve Ali Arslan'lı Hamburg'la üç puan mücadelesi yapacak. Stuttgart'ın formda yıldızı Serdar Taşçı bu kez Hamburg'un Real Madrid'ten yeni transferi Hollandalı golcü van Nistelrooy'u durdurmak için sahaya çıkacak.
HALİL ALTINTOP GOLLE TANIŞMAK İSTİYOR
Almanya 1. Futbol Ligi'nin 22. haftası Pazar günü oynanacak olan Eintracht Frankfurt-SC Freiburg, Schalke-Köln maçlarıyla tamamlanacak. Bundesliga'da başarılı futboluyla bu sezon gönüllerde taht kuran Michael Skibbe'nin ekibi Frankfurt evinde Ömer Topraklı Freiburg'u konuk edecek. Frankfurt'ta Selim Teber ile Halil Altıntop ilk 11'de yer alırken elmacık kemeği kırılarak ameliyat edilen Ümit Korkmaz ise şans bulursa yüzüne maske takarak oynayacak. Halil Altıntop üçüncü maçında Eintracht formasıyla golle tanışmak istediğini söyledi. Zirveden kopmak istemeyen Schalke'de Veltins Arena'da kupada 2. lig ekibi Ausburg'a elenen Mondragon'un kalesini koruduğu FC Köln'ü ağırlayacak.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla