Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2010, 11:24   #26
blackeaglecamaro1903
Banned

blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Taabii,Mustafa Denizli gitmeli ,hem de hemen gitmeli,o da Toschack gibi,Scala gibi,Tigana gibi ,Del Bosque gibi ,Ertuğrul gibi,Rıza gibi bu işten zerre kadar anlamıyor..hatta giderken ;o havaalanında "Rüştü'yü bize verin !.." diyen hayvanlar tarafından da bi güzel dövülmeli..adam altyapı düşmanı...bana gelen bilgilere göre o gencecik fidanları oynatmadığı gibi,işkence odasına alıp işkence bile ettiriyormuş..bence bizim forumdan bir TD atanmalı beşiktaşa..ki maçlara A2 ile hatta U17 ile çıksın..olmadı bi isim söyleyin de o gelsin ki bir sezonda 5 hatta 15 kupa alsın..bir sezonda diyorum çünkü ertesi sezon bizim forum onunda biletini keser yoksa...
ilahi arkadaşlar...allah ta sizi güldürsün emi...çok yaşayın..
haa..birde naçizane bir isteğim var .. gitsin diyen arkadaşlar bana bir takımın nasıl antrene edileceğini yazıverip mesela M.denizli nin bunların hangisini yapmadığını yzıversinler..
valla..billa..bilmediğimden soruyorum..bilmediğim için de gitsin ya da kalsın diyemiyorum..bi zahmet yazarlarsa ben de gitsin yada gitmesin diye yorum yapacağım..ben gazetede okuyup ta sallayanlardan olamadım da hiç..
irfan abi iyi hoş yazmışsında en az benim kadar sende takip ediyorsundur.
1-) aradan 18 ay gibi uzun sayılacak bir süre geçti.son 2 maç hariç hangi maçta bir önceki maçın 11 iyle sahaya çıktı? cvp: çıkmadı
2-) bu zamana kadar maçtan önce kadro açıkladığında şaşırmadığın maç oldumu?cvp: kesinlikle olmamıştır.hepsinde şaşırmışsındır.
3-) hangi maçta tribünde veya evinde rahat rahat maç seyrettin? cvp:2-3 maç!!!!!!!!!!
4-) gençlere ne zaman önem verdi ve onları ne kadar takıma kazandırdı? cvp: hiçççççççç
5-) bu sene kazanmaktan başka çaresi olmayan wolfsburg ve cska maçları kimin yüzünden kaybedildi? cvp: 8 tane savunma ağırlıklı oyuncuyla başlayan m. denizli yüzünden!!!!!!!!
6-) bu sezon en çok sinir olduğum maç nedir dersen bursa maçı neden mi ? dakika 80 2-1 öndesin yağmur yüzünden ağırlaşmış sahaya top tekniği yüksek yusuf u alıyorsun!!!! bunun neresi mantıklı söyler misin?

belki bunları daha da çoğaltabiliriz ama benim görüşüm m.denizli sezon sonu gönderilmelidir!!!!!! BEŞİKTAŞ mustafa hocaya 3 gömlek fazla