Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2010, 21:12   #9
bruschaga

bruschaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fark yemedik diye tesellimi olsak bilemiyorum,yenildik diye üzülsekmi diyorum ama isin icinden cikamiyorum.benim ve milyonlarca bjk sevdalisinin bu kahirlari cekmeye müstahak degil,ben nobre denen mikrobu,tabata denen neidügü belirsiz(japonmu,cinlimi,brezilyalimi anlayamadim)sözde topculari izleyip kahrolmak istemiyorum,ekrem denen erif herayagina aldigi topta 2kere ekseni etrafinda dönmeden kipirdamayisinin ardindan sinirden bagirmaktan bogaz kanseri olmaktan korkuyorum,rüstünün 2goldede kapattigi köseden gol yemesini kabullenemiyorum,ya bir kurtar ya,bunlardan birini kurtar ya,defans sakart tamam ama sende kurtar ya.mac icinde üzerine vurulan 2suttan baska top kurtarmamis,direkler ve rakipin beceriksizligi olmasa halimiz dumandi.yaziklar olsun,banada yaziklar olsun herkese yaziklar olsun.serdar bilgiliye etmedigim beddua kalmamisti kaybedilen sampiyonlukta,ama görüyorumki biz yanlis yerde sucluyu aramisiz.neyse kahroluyorum,hafta sonum zehir oldu,bu macin hayaliyle haftasonunu bekledim,ama yazik cok yazik.tesekkürler sanli bjk min o kutsal formasini giyen ruhsuzlar toplulugu,tesekkürler sözde dahi mustafa denizli,vede cok cok tesekkürler sevgili antep onursal baskani ve sanli besiktasimin kagit üzerindeki sözde baskani.