Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2010, 09:45   #21
ferres
 
ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Baska mevkiiler de kotu futbolcularimiz oldugu gercek.Ama pivot santrafor oynayabilecek 2 isim var takimda: Bobo ve Nobre(Batuhani Denizlinin takintisindan dolayi saymiyorum). Al birini vur otekine.
Diger mevkiilerde ise kotu olanin yerine kullanilabilecek alternatif isimler var.Yada sistemi degistirerek bertaraf edilecek oyuncular.Santraforda ise boyle bir sansimiz yok.
ya kardesim sen dalgami geciyorsun nasil bobo yu nobreyle kiyasliyorsun al birini vur ötekini diyebiliyorsun, pascallari kuntzlari gördük diyorsun peki haberin varmi Besiktas tarihinin en cok gol atan yabancisi bobo dur, ve sen bu boboyu dünyanin en beceriksiz brezilyalisi nobreyle ayni kefene koyuyorsun ayiptir ya, bobo adamda gecebiliyor kafa hakimiyetide var asist özelligide var sutta cekiyor golde atabiliyor bobonun attigi gollere sans diyen adamda art niyet ararim ben....boboyo tüm sezon sans verilsin her sezon en az 20 gol atar ama her transfer döneminde satilmasi gündeme geliyor satmaya calisiyorlar yada yedege cekiyorlar bir süre sonra baslari sikisinca boboya sariliyorlar....bu arada bobo efendliligi ile durusu ilede besiktasimiza yakisan bir oyuncudur...

Konu Cagla tarafından (15-02-2010 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla