Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2010, 10:01   #33
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yukarıda söylediklerinin çoğu doğru..madde madde cevaplıyayım..
1-her teknik direktörün tarzı farklıdır..her maçta rakibe göre takım çıkarabilir ve bu eğer Man.United,ReAL,BARCA gibi takımların dışında genellikle böyle olmakta...Beşiktaşın kadro yapısı nispeten homojen bir yapıdadır ve en az 17-18 kişiyi hazır tutmak istiyorsan böyle yapmak durumundasın ama gene de hocaya göre değişir..

2-Hayır çok nadir olarak şaşırmışımdır,futbolda kimse kimseyle aynı düşünmek,Mustafa Denizli de bizimle aynı düşünmek zorunda değil..kadroya şaşırmam için antrenman verilerini bilmek gerekir ki bu benim değil futbolun gereğidir..
3-Abisi ben hiçbir zaman rahat maç seyretmem..çünkü futbolun içinden geldiğim için bilirim ki her türlü sonuç futbolun içinde vardır..onun için maç öncesi asla galibiyete şartlanıp maç içinde kendimi huzursuz etmem..
4-Bu basma kalıp "Denizli gençlere önem vermez" sözüne de sadece gülüyorum..Mustafa hoca yarışmacı bir üstyapı takımının teknik direktörüdür..verim alacağına inandığı adamı oynatır..ben de aynı görüşteyim..gençler çalışacak ,didinecek ve formayı alacak..bu da bir tarz dır..Genç futbolcular ancak anadolu takımlarında çaresizlikten yer bulup kendini gösterebilirler..üst düzey takımlarda ise rekabet koşullarına uygun extra çalışmayı yapmak zorundadırlar..
5-Kusura bakma ama dostum CSKA ve Wolsburg,futbolun gerektirdiği her açıdan bizden en az 2 gömlek ötede olan ,gerçek futbol geleneklerine sahip futbol kulüpleri.
yani aslında gitse de olur gitmese de..görüşe de saygı duyarım..
cevap sırası bende galiba;
1-) 17-18 kişi yi hazır tutmak zorundadır hoca diyorsun irfan abi doğru. ama takımın belli bir istikrar sağlaması içinde bir futbolcu yu bir hafta oynatıp diğer hafta oynatmamakla olmaz. eziklerin antrenörleri neden m.hoca gibi yapmıyorlar?.sakatlık haricinde kolay kolay takımın iskeletini bozmuyorlar? ben daha görmedim takım üst üste 3 maç aynı iskeletle maça çıktığını artı antalya g.birliği ve g.antep arasında dağlar kadar fark mı vardı da son iki maçın kadrosunu bozdu? bu sezon forumda herkes maçta kimin oynayacağını kimin oynamayacağını bilmiyor? sokataki bir BEŞİKTAŞ lı bir çocuğa takımın 11 ini say desen inan hiçbiri sayamaz!!!!!!!! ama eskiden öyle değildi 1veya 2 değişikle çok rahat sayabilirdik.
2-) doğrudur benden yaş itibariyle büyük olduğun için veya m.hoca yı benden daha fazla tanıdığın için şaşırmamış olabilirsin. ama ben her maç şaşırıyorum ( g.birliği maçı hariç)
3-) soruyorum m.lucescu takımın başındayken hangi maçları seni tedirgin ederek izledin? kendi adıma konuşuyorum hepsinde rahat rahat maç izledim veya seyrettim. neden mi herkes t.direktöre güveniyordu.belli bir sistemi vardı. takım her maç farklı farklı 11 lerle çıkmıyordu!!!!
4_) ben asla inamıyorum m.hoca nın gençlere önem verdiğine!!
sezon başında rıdvan ı aldıran kim? erkan zengin i aldıran kim?
rıdvan ı necip batuhan ı ver arsen wenger in eline 1 yıl da onları avrupa da yıldız yapar. takımdaki genç futbolcuların hiçbirisi m.denizli ye güvendiklerini sanmıyorum zaten hoca da onlara güvenmiyordur. arsen wenger ile m.denizli arasındaki far burada başlıyor. birisi ş.ligi maçlarına 18-20 yaşlarındaki futbolcularla çıkarken birisi normal lig maçlarına dahi onları oynatmaktan korkuyor. (arsen wenger sadece bir örnek)
5_) hatırlarsan inter cska psv ve ezikler ş.liginde aynı gruptaydılar. cska nın o zaman ki kadrosu bu senenin kadrosundan kat kat üstündü. peki sonuç 1 puanla son sırada cska!!!!!! bana hiç kimse anlatmasın cska da wolfsburg da bizden kat kat üstün takımlar değil. inanın bu kadro m.hoca haricinde başka birisinde olacaktı( a.avcı ; y.vural) çok rahat bu gruptan çıkardı !!!!!!

bundan dolayı sezon sonunda bu sezon için m.hoca BEŞİKTAŞ lı taraftarlardan özür dileyip derhal bu görevi bıraktığını açıklasın!!!!!!!!!!
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla