Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
bobo nun gollerini izlemiyorsun galiba yada bobo yu baska bir futbolcuyla karistiriyorsun, ben bobonun adam gecipte vede kafayla attigi cok golü hatirliyorum, bobo hem golcü hemde yaninda oynayan partnerini besleyebilen bir santrofor ama adam hep tek santrofor oynatiliyor bobonun yaninda iyi bir golcü olsun besiktasin gol sorunu falan kalmaz , tek forvet sistemide rakipbin 4 defansiyla birdenmi ugrassin yoksa golmü atsin...senelerdir 20 gol atamadi diyorsun bana bobonun oynadigi tam bir sezonu söylesene...ama sen hala 2 metreden bombos golleri disari atan nobreyi boboyla kiyasla ve bana deki futbolu birak ve basketle ilgilen, kimin futboldan anladigi belli....güldürme insani |
Bobo gol atti : iyi futbolcu
Bobo kafa golu atti: hava hakimiyeti var.
Bobo 1 kere adam gecti: Muthis adam eksilten bir santrafor.
Bobo asist yapti: Bu ozelligide cok iyiymis.
Senin bakis acin bu.Nadiren yaptiklarini genele yayiyorsun.Arkasindaki partneri 25 yasindaki Maradona olsa Bobonun verecegi en fazla budur.Bobo tam bir sezon neden hic oynayamadi?Buda Bobo icin baska bir negatif ozellik.Nobreyle Boboyu kiyaslamiyorum.Zaten futbolu az bilen bir adam bu 2 ayri tip adami kiyaslamaz.
Sen benim saydigim adamlarla Boboyu bir tuttun ya bunu iyi dusun.Futbol bilgini gozden gecir.