Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 17:59   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kupada Rakibimiz Bornova Belediyesi

Click the image to open in full size.

19-20-21 Şubat'ta Adana Yüreğir Salonu'nda düzenlenecek 2010 Teknosa Türkiye Kupası’nın kura çekimi Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirildi. Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, çeyrek finalde Bornova Belediyesi ile eşleşti..

Ekibimiz, yarı finale çıkmak için Bornova Belediyesi ile 19 Şubat 2010 Cuma günü saat 16:15’te mücadele edecek. Kupadaki tüm karşılaşmalar D Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Çeyrek finalde ayrıca; Pınar Karşıyaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi, Efes Pilsen - Banvitspor ve Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom eşleşmeleri gerçekleşti. Bu arada kupadaki yarı final eşleşmeleri için ise çeyrek final galipleri arasında tekrar bir kura çekimi yapılacak..

Antrenörümüz Burak Bıyıktay, kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada; “Eleme usulü olan bu turnuvalarda günlük performanslar önemli. Bornova ligin flaş ekiplerinden. Kazanan takım olup önce yarı final de sonra da final de olmak istiyoruz. İyi bir turnuva olmasını, sakatlıklar olmadan seyir zevki güzel bir turnuva temenni ediyorum” dedi.

Basketbol Şube Kaptanımız Hasan Bozkurter ise; “Finallere kalan 8 takıma Beşiktaş Cola Turka olarak başarılar diliyoruz. Adana’daki basketbolseverlerin maçlara ilgi göstereceğine inancımız tam. Teknosa’ya ve D Spora teşekkür ediyoruz. Spora yakışan bir mücadele olacaktır. Biz de kupanın bir ucundan tutmak istiyoruz” dedi.

Kura çekimine katılan ABD’li skorer oyuncumuz Lonny Leroy Baxter; “Bu turnuvada oynayacağım için son derece heyecanlıyım. Türkiye de ilk kez 8’li final heyecanı yaşayacağım. Birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Çok büyük heyecan duyuyorum” diyerek duygularını açıkladı..


www.BjkBasket.org
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (15-02-2010 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla