Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 21:04   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaptan İsyanlarda:36 Yaşındayım Terimin Son Damlası İçin Koşuyorum !

Beşiktaşımız'ın Kaptanı, Gaziantep yenilgisinin ardından ateş püskürdü.

Beşiktaşımız, Gaziantepspor yenilgisinin şokunu üzerinden atmaya çalışırken, Kaptan İbrahim Üzülmez in sözleri dikkat çekiciydi. Siyah-beyazlıların emektar ismi, takımın beklentilerini karşılayamayan gençlere kızgın olduğunu gösterdi, “Kimse kendini kMessi sanmasın” diye konuştu.

Tam şampiyonluk havasına girecekken beklenmedik bir mağlıbiyet aldıklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, “Bu takımın neredeyse bütün atakları, 36 yaşındaki İbrahim Üzülmez ile 35 yaşındaki Yusuf Şimsek'in bulunduğu sol kanattan geliştiriyor. Herkes genç diye tutturuyor. Ama kimse kendisini Messi sanmasın” diye konuştu.

‘Mütevazı olmayacağım'

Tecrübeli futbolcu, “Özveriyle oynamazsan başarıyı yakalayamazsın. Şuna herkesin inanmasını istiyorum; bu takımda gerçekten çok yetenekli oyuncular var. Fakat özveri olmayınca o yetenekler sahaya bir türlü yansımıyor” ifadelerini kullandı.

Her zaman Beşiktaş'ın başarısı için çalıştığını söyleyen İbrahim Üzülmez sözlerini şöyle tamamladı:

“Artık mütevazı olmak istemiyorum. 36 yaşımdayım, 90 dakikanın sonuna kadar terimin son damlası için koşuyorum. Yabancı olsaydım çoktan baştacı olmuştum. Gaziantepspor maçında çıldırma noktasına geldim. Canlanın diye bağırmaktan benim canım çıktı. Bir an önce kendimizi toparlamamız lazım. Önümüzde kazanmamız gereken bir Galatasaray maçı var.”
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla