Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2010, 23:17   #43
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rudolf 'Rudi' Völler ?

Click the image to open in full size.
Anjiyo olan ve doktorların dinlenmesini istediği Denizli'nin hocanın G.Saray maçı sonrası görevi bırakabileceği iddia edildi.
Sezona çifte kupa ile başlayan ancak tüm kredilerini bitirip elinde sadece lig kalan Beşiktaş'ta Gaziantepspor yenilgisi sıkıntıları katladı. Karşılaşmanın 2-0 bitmesinin ardından teknik direktör Mustafa Denizli'nin de zor durumda olduğu öğrenildi. Anjiyo sonrası doktorların ayakta kalmasını istemediği ve dinlenmesi yönünde tavsiyede bulunduğu tecrübeli hoca bu uyarıları dikkate almamış ve G.Antep'e gitmişti. Kulübede oturması gereken ve yüzünden yaşadığı sıkıntılar belli olan Denizli, zaman zaman maçın heyecanına kapıldı, ayağa kalktı. Ve mücadele bitti, Mustafa Hoca, acılarını skoru da ima ederek Bu beni daha da sarstı sözleriyle anlattı.
DURUMU DERBİYE BAĞLI
Beşiktaş'ı hayatı olarak gören ve takımı yarı yolda bırakmak istemeyen Mustafa Denizli'nin gelinen bu noktada görevi bırakma ihtimali yüksek görülüyor. Denizli, önümüzdeki hafta oynanacak G.Saray derbisini düşünüyor ama
doktorlar da aşırı heyecana ve strese kapılmamasını istiyor. Eğer Beşiktaş, önümüzdeki hafta Galatasaray'a yenilir veya berabere kalırsa zirveden de uzaklaşacağı için Mustafa Hoca'nın sağlığı açısından görevi bırakabileceği konuşuluyor.

VÖLLER SESLERİ
Gaziantep yenilgisiyle sarsılan siyah-beyazlılar, Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyle devam edememesi ihtimaline karşılık alternatifleri düşünmeye başladı. Bazı yöneticilerin "En iyi seçim Völler" dediği öğrenildi.

Habertürk - SON DAKIKA.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline