Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2010, 02:03   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pistons İkinci Yarıda Güldü

Bu sezon aldığı sonuçlarla büyük bir hayal kırıklığı yaratan Detroit Pistons, evinde ağırladığı Minnesota Timberwolves'i 108-85'lik skorla yenerek kötü gidişe şimdilik dur dedi.
Bir süredir toparlanma sürecinde olan Minnesota'yı evinde ağırlayan Detroit Pistons, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla karşılaşmadan 108-85 galibiyetle ayrılmayı başardı. Maça etkili başlayan konuk ekip Minnesota ilk çeyreği 31-25 önde geçti. Daha sonra toparlanan Detroit ikinci devreye 62-62 eşitlikle girmeyi başardı. Ikinci yarıda salonda tam bir Pistons rüzgarı esti. Bu yarıda rakibine yalnıza 33 sayı şansı tanıyan ev sahibi ekip eski günlerini anımsattı.
Pistons adına forma giyen 12 oyuncunun da skor ürettiği maçta İsveçli çaylak Jonas Jerebko 21 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Will Bynum kenardan gelerek 26 dakika süre bulduğu maçta tam 14 asist ve 6 sayı üretmeyi başardı.
Konuk ekibin pota altı silahı Kevin Love kenardan gelerek 22 sayı-15 ribaunt ile mücadele etti, ancak bu performansı galibiyet için yeterli olmadı. Minnesota adına Al Jefferson ise 11 sayı-5 ribaunt ile oynadı. İki ekip de maç boyunca faul çizgisinde sorun yaşarken, maçta atılan toplam 54 serbest atışta yalnızca 32 isabet bulunması dikkatlerden kaçmadı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla