Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2010, 12:06   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mavericks Nihayet

Batı konferansının iki güçlü ekibini karşı karşıya getiren maçta Dallas Mavericks, evinde Phoenix Suns'ı 107-97 ile geçerek kötü gidişe dur dedi.
Yaptığı takas sonrası dün gece Oklahoma City'ye kaybeden Mavericks, American Airlines Center'da Phoenix Suns'ı ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Mavericks, rakibinin son çeyrekteki etkili hücumuna da cevap vererek, karşılaşmadan 107-97 galip ayrılmayı bildi.
Ev sahibi Mavericks'te ilk 5 başlayan tüm oyuncular çift haneli skor üretirken, süperstar Dirk Nowitzki 28 sayı-7 ribaunt ile yine galibiyetin mimarı oldu. Takasla takıma katılan Brendan Haywood ilk defa takımı adına ilk 5 başlarken karşılaşmayı 10 sayı-9 ribaunt ile tamamladı. Caron Butler ise 15 sayı-5 ribaunt ile mücadele etti. Eski takımına karşı 14 sayı-10 ribaunt ile double double yapan Shawn Marion, 18 sayı-10 asist ve 7 ribaunt ile oynayan Jason Kidd ve kenardan gelerek 17 sayı üreten Jason Terry, performansıyla ev sahibi adına göze çarpan diğer isimlerdi.
Suns cephesinde ismi uzun süredir takas senaryolarında geçen Amare Stoudemire 30 sayı-14 ribaunt ile Arizona ekibinin en etkili ismi olurken, Steve Nash 12 asist, Jason Richardson ise 19 sayı-7 ribaunt ile maçı tamamladı.
Bu sonuçla birlikte rakibiyle arasındaki galibiyet farkını 1.5 maça çıkaran Mavericks, 2 maçlık mağlubiyet serisine de son vermiş oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla