Maalesef ilgiyi azaltıyor abi...Eskiden olsa biletler çıktığı gibi tükendirdi, şimdiyse pazar gününe kadar biletlerin biteceğini sanmıyorum...
Maça gelecek olursak, eğer Antep maçı hariç! her zaman yaptığımız mücadeleyi yaparsak, oyuncularımızda maç öncesi aynaya biraz bakarlarsa, hoca da abuk sabuk bir kadro çıkarmazsa biz o maçı çok rahat bir şekilde kazanırız...Bunu neden söylüyorum, çünkü gayse bu aralar şanssız, önemli oyuncuları sakatlıklarla boğuşuyor, santrafor denilecek bir adamları yok, biz böyle bir takımdan gol yersek çok üzülürüm gerçekten, koyar adama valla!..Ferrari de dönüyor zaten, bu maçta gol yemeyeceğimizi düşünüyorum ben, eğer Manisa ve Antep'ten yediğimiz kopya golün aynısını yemezsek tabii!..Bide tabii Denizli faktörü var; eğer sağ kanatta Toraman-Ekrem, solda da Üzülmez-İsmail gibi oyuncuları kullanıp, Yusuf-Tabata-Tello-Holosko 4'lüsünden 3'ünü kulübede oturtursa bizim bu maçı kazanmamız mucizelere kalmış olur!..En büyük korkum da bu, umarım olmaz böyle bir şey...
Yani, ideal bir 11'le çıkarsa hoca, oyuncularda biraz kendilerine çekidüzen verirse; 2-0, 3-0 gibi bir skorla kazanırız maçı...
__________________ |