Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2010, 19:17   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbiyi BJK Kazanır

Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ın efsane kaptanlarından Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, içini; Her Çarşamba Radyospor’da Beşiktaş’ın nabzını yakından tutan “Alper Üstündağ ile Kazan Kaynıyor” programına döktü. İşte Rıza Çalımbay’ın birbirinden çarpıcı açıklamaları…

“Beşiktaş Derbiyi Kazanır”

Tabiî derbi maçlardan önce konuşmak, skor vermek her zaman yanlış olur. Bu tip mücadeleler 3 sonucada açık karşılaşmalardır.

Galatasaray’ın hafta içi yabancı maç oynayacağı Beşiktaş’ın da kendi saha ve taraftar avantajını kullanacağını düşünürsek siyah beyazlı takımı bir adım daha önde görüyorum diyebilirim.

“Ailton ile Tabata Olayı Birbirinden Çok Farklı”


Bir kere şunu çok net söyleyebilirim ki Tabata transferinden bana göre Mustafa Denizli’nin kesin haberi olmuş ve kendi kararı doğrultusunda alınmıştır. Ancak benim dönemimde Ailton kesinlikle benden habersiz şekilde alınmıştı benim istediklerim dikkate alınmamıştı. Ama keşke Ailton değilde Tabata alınmış olsaydı.

Çünkü iki oyuncu’nun arasında büyük bir kalite farkı var. Ailton sorundan başka bir şey yaratmazken Tabata ayak uydurması durumunda Beşiktaş’a büyük katkılar sağlayabilecek bir oyuncu. Bundan dolayı Mustafa Denizli’nin durumu ile benim durumum arasında dağlar kadar fark var.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla