Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2010, 19:50   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Karşılaşma Sonrası Görüşler
Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka karşısında salondan 92-80 galibiyetle ayrılarak yarı finale yükselen Bornova Belediyesi’nde Baş antrenör Aclan Kavasoğlu, “Ligdeki konumumuz nedeniyle her hafta zorlu maçlar oynuyoruz. Doğru rotasyon uygulayarak kendi oyunumuzu yansıtmak istiyoruz. Tek maçlık seriler hata kaldırmıyor. Bu maçı kazanmayı çok istedik. Rakibimizin kadrosunda eksikler vardı. Bizde de Cüneyt Erden forma giyemedi. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Karşılaşmayı 5 sayı- 6 ribaund- 1 asist ile tamamlayan Yalçın Azizmahmutoğulları ise “Bu karşılaşmaya lig maçına hazırlanır gibi iyi hazırlandık. Oyuna iyi başladık ve sonunu da iyi getirdik. Telafisi olmayan bir karşılaşma oynadık. Takım olarak iyi oynamamızın sonucunu aldık. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum” ifadesini kullandı.

Beşiktaş Cola Turka yardımcı antrenörü Yağızer Uluğ, “Maç boyunca kendi oyunumuzu sergilemekte büyük sıkıntı yaşadık. Hem savunma hem de hücum anlamında kendi standartlarımızın altında kaldık. Elbette Chatman’ın olmayışı diğer oyuncularımızı etkiledi. Ancak mağlubiyeti eksiklere değil, kendi oyunumuzu yansıtamamamız nedeniyle aldık” dedi.

Mücadeleyi 4 sayı- 1 ribaund ile tamamlayan Adem Ören ise “Chatman bu karşılaşmada oynamadı. Telafisi olmayan bir karşılaşmayı kaybettik. Sonuçta Bornova Belediyesi de iyi basketbol oynayan bir takım. Rakibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla