Öncelikle ilk defa İnönü'de bir derbi yaşayacak olmanın heyecanını yaşıyorum.. : )
Maça gelince Ferrari'nin dönmesi ile savunmamız eski düzenin kavuşacaktır.. Fakat A.Madrid maçında izlediğim kadarıyla F.Rijkard forvetsizliği değişik bir çözüm uygulamış. Daha önce Roma'da uygunlanığını gördüğüm forvetsiz sistemle oynuyorlar.. Bazen Keita bazen Arda Bazen başkası forvet mevkiinde gösteriyor kendini.. Bu durumda da aklıma CSKA maçımızdaki gibi M.Denizli'nin adam markajı planı aklıma geliyor.. Mustafa Denizli bu maçta da adam markajı uygulamak isterse savunmamız zor anlar yaşayabilir.. Umarım böyle bir sorun yaşanılmaz..
Bizi bekleyen diğer küçük sorunlar ise Ferrari'nin gelişi ile kimin kulübede olacağı..Benim adaylarım Tello ve Fink.Ama Mustafa hoca Tello ve Holosko'yu yedek bırakacaktır bence.. Birde F.Ernst son zamanlarda bir performans düşüklüğü yaşıyor.. Umarım bu maç onun için tekrar çıkış maçı olur..
Her maç bir sürpriz sloganı ile yola çıkan hocamızdan bu haftaki beklentim. Uzun zamandır unutulan Serdar Özkan. =)) Geçen devre Gs maçında oldukça pozisyon bulan fakat şanssızlık ve baskı ile sonuca gidemeyen Serdar'ı bu maçta kullanacak gibime geliyor. İyi motive edilmiş Serdar bu maçın yıldızı olabilir diye düşünüyorum..
Hocamızdan beklediğim kadro
Kale Rüştü
Defans Toraman - Sivok - Ferrari - İbrahim Üzülmez
Ön Libero Ernst - Fink
Sağ Açık Nihat
Sol Açık Serdar Özkan
10,5

Tabata
Forvet Bobo
Bence çıkması gereken kadro ise Fink'in yerine Necip , Nihat'ın yerine de Holosko olmalı.. Sonradan oyuna girecek oyuncularda Nobre,Yusuf,Tello,Fİnk vs. olabilir..
2-1 olur bizim olur :P