Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 14:35   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bremen'de Mesut Özil Krizi

Click the image to open in full size.
Mesut Özil'in son haftalardaki performans düşüklüğü Werder Bremen'i krize soktu. Krizin giderilmesi için Werder Bremen yöneticileri Mesut'la görüşüp kendisine çeki düzen vermesini istediler.
Werder Bremen'in oyun kurucusu Mesut Özil'in Avrupa kupası maçında da iyi futbol oynamaması yöneticileri telaşa soktu. Mesut'un son haftalardaki performansından memnun olmadığını vurgulayan Menajer Klaus Allofs genç yıldızla bir saat konuşup, "Artık kendine çeki düzen ver. Transfer dedikodularına da artık vereceğin kararla sona erdir" dediğini açıkladı. Allofs sözlerini şöyle sürdürdü: "Mesut'ta hissedilir derecede form düşüklüğü var. Bunun önlemini almamız gerekir. Yoksa tüm takım cezasını çekecek" diye konuştu.
Avrupa Kupası maçında Enschede karşısında alınan 1-0'lık yenilginin kendilerini geriye ittiğini belirten Werder antrenörü Thomas Schaaf, "Mesut'u 67. dakikada oyundan almak zorunda kaldım. Bu zamana kadar hiç bir tehlikeli pas, şut ondan gelmedi. O bizim bütün umudumuzdu. İyi bir oyun kurucudan beklenen şeyler Mesut'tan son maçlarda maalesef gelmiyor" dedi.
KRİZİ ATLATMAK ŞART
Evlerinde pazar günü ağırlayacakları lig lideri Bayer Leverkusen ile aralarında 14 puan fark bulunmasının içler acısı olduğunu söyleyen takım arkadaşlarıda, "Mesut artık transferi üzerine kararını verip, kafasını takıma vermelidir. Zira Mesut iyi oynarsa takım kazanır. Hepimiz kazanırız. Bu krizi böylece atlatmış oluruz" diye konuştular.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla