Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-02-2010, 14:54   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Son 15 Yılın En İyi R.Madrid'i"

Click the image to open in full size.
İspanya'nın Real Madrid takımının teknik direktörü Manuel Pellegrini, ''Bu takım, son 15 yılın en iyi Real Madrid'i'' dedi.
Olympique Lyon'a karşı alınan 1-0'lık yenilginin ardından eleştiri oklarının yöneltildiği isim olan Pellegrini, kendisini Real Madrid Televizyonunda savundu. Lyon karşısında İspanyol basınında denildiği gibi takımı defansif oynatmadığını kaydeden Şilili teknik adam, ''Takımı parçalamak için yöneltilen tüm suçlamalar gerçeği yansıtmıyor. Deplasmanda oynanan tüm maçlarda ilk dakikadan itibaren gol aramak için oynadık ve Lyon'da da böyle oldu. Defansif bir sistem değişikliği yapmadık. Takım baştan beri aynı oynuyor ve bu da bizim son 15 yılın en çok puanını alan, en az gol yiyip en çok gol atan takım olmamızı sağladı'' şeklinde konuştu.
Real Madrid'in son 6 yılda 8 teknik direktör değiştirdiğini söyleyen Pellegrini, ''Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16'ya kalamadılar ve geçen süredeki toplam 15 turnuvada sadece 2 kupa kazandılar. Ben, Real Madrid futbolunun ne olduğuna ilişkin çok açık bir fikre sahibim'' ifadelerini kullandı.
Lyon maçını futbolcularla birlikte analiz ettiklerini ve şu anda tamamen rahat olduklarını kaydeden Real Madrid teknik direktörü, futbolcularının Lyon maçını unutup La Liga'ya konsantre olduklarını vurguladı. Pellegrini, oynattığı futboldan dolayı Madridli taraftarların sokakta kendisini tebrik ettiğini de belirtti.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla