Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-02-2010, 01:50   #28
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Italyadan dondukten sonraki Terim gelecekse gelmesin.Italyadan donmeden evvelki Terime herzaman OKAY veririm.

Bilmeyenler olabilir diye birkac bilgi vermek istiyorum:

Mustafa Denizlinin Besikktasli oldugu dogrudur.Ancak 2000-2001 sezonunda FB yi sampiyon yaptiktan sonra FB kongre uyesi olmustur.Adama sorarlar <Madem bukadar Besiktasliydin nicin Aziz Yildirimin seni kongre uyesi yapma teklifini kabul ettin> .
Fatih Terimin futbolculuk doneminde Adanademirspordan G.S. ye transferi surecinde GS. ve BJK Mehmet Topuz transferine benzer olarak karsi karsiya gelmistir.Terim BJK de oynamak isterken Demirspor Terimi GS ye satmis ve sonrada Terim GS nin efsanesi olmustur.
Netice olarak futbolcularda,teknik adamlarda birkac istisna disinda tuttuklari takimi belli etmezler, profesyonelligi onplanda tutarak alacaklari paraya ve sartlara gore hareket eder.
Terimle Denizliyi kiyaslamak ise bana gore Terime buyuk haksizliktir.
Taktiksel anlayış olarak ne farkları var ben anlayamıyorum bu durumu gerçekten. Türk Milli takımının ne oynadığını şurda bana bir kişi çıksın açıklasın lütfen ya. Tamamen taktik dışı Allah a emanet bir oyunla aylardır sürünüyoruz. Avrupa kupasında aldığımız maçları herkes biliyor Terim in tek yaptığı şey iyi motive etmek futbolcunun dilinden anlamaktır. Taktiksel olarak büyük bir yeteneği olduğunu düşünmüyorum en azından Denizli den öte olduğunu düşünmüyorum. Gs de bulduğu kadro terimin eseri değildir o genç oyuncuları yetiştiren çok iyi bir altyapı ekibi vardı ki o dönem türk futboluna sadece gs de değil her açıdan yardımı olan insanlardır. Terim sadece eline gelen bu mucizevi birleşimi iyi yönetmesini bildi. Zaten GS de ki o kadrodan sonra yaptıklarını da gördük açıkçası. Evet çok iyi bir kadronuz varsa bunu Terim e verin adam eder. Ama BJK gibi daha kadro olarak bile hazır olmayan bir takımı Terim e emanet etmek intihardan başka bir şey değil. Ben Fatih terim in geçmişine saygı duymak zorunda falan değilim. Ben BJK yı düşünmek ona göre yorum yapmak zorundayım şu an ki terimle Denizli yi tabii ki karşılaştırırım yöneticiler de karşılaştırmalı. Terim bizim gönlümüzde kredi kazanmadı sonuçta o GS nin efsanesi biz mi ona vicdan borcu ödeyecez.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla