21-02-2010, 11:51
|
#14 |
Savaşçı Kartal
| Alıntı: ferres´isimli üyeden Alıntı
batuhan bir macta 10 golde atsa bu basimizdaki kendini begenmis dedigim dedik falci adam oynatmazki, hazirlik maclarinda neciple ridvani oynatti hani nerdeler bir tane lig macinda 1 dakika sans alabildilermi...ama sevgilisi 1 sezonda 1 gol atan nobre 1 metreden golleri kaciriyor ama her mac sans buluyor , antep macindan sonra eger hala nobreye forma verirse ben bu denizlinin kazanmak icin sahaya ciktigina inanmiyorum...yeter artik yaaa su cocugada biraz sans ver artik nobreden daha basarisiz olamaz ya cünkü nobre 1. 2. ve 3. liglerdeki en becerisiz en salak forvetidir... | Abicim Denizliyi seversin sevmezsin batuhanın oynatılmasına kızarsın yada kızmazsın ama öfkenin bu kadar gerçekleri görmeni engellememesini dilerim.Batuhanın oynamasını bizde istiyoruz ama peki Batuhan bu takımda oynamak için ne yapıyor bi düşün istersen.Hoca sakatlığı için 4 defa özel doktordan randevu alırken bu arkadaş hangi sebeple bu randevulara gitmez bunu izah edebilirmisin(ki ben denizlinni yerinde olsam eğer böyle bir terbiyesizlik yapsın derhal sözleşmesini fesh ettirirdim) .Yada ben oldum demeyip Beşiktaş gibi bir kulüpte oynamak için hangi çabayı sarf ediyor bunu söyleyebilirmisin.Tamam bende batuhanın oynamasını istiyorum ama bunu öncelikle batuhanın istemesi ve bunun için çaba sarf etmesi gerekiyor.O yüzden lütfen yorumlarda bulunurken bu gerçekleri de unutmadan yorumlayın... |
| |