Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2010, 18:17   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yok Daha Neler!..

Liverpool'lular artık kabuslar görüyor! Gün geçmiyor ki İngiltere'de bir büyük spekülasyon daha oluşmasın...
Ada'nın önemli gazetelerinden The Sun'a bağlı hafta sonu yayınlanan News Of The World gazetesi önceki gün sutünlarına Liverpool taraftarlarını ürküten bir iddiayı getirdi; Manchester City 155 milyon avroluk bir teklif ile yaz döneminde Liverpool'un iki altın çocuğu Steven Gerrard ve Fernando Torres'i transfer edebilir.

Manchester City yönetecisi Garry Cook'un geçtiğimiz yaz Kaka'yı transfer edeceği iddialarına önce gülündüğünü ardından transferin son anda iptal oluşuyla herkesin City ekibinin ciddiyetini kavradığını öne süren gazete kulübün futbol tarihinin en sansasyonel transferlerini yapan takım olarak tarihe geçme hedefinde olduğunu belirtiyor.
Fernando Torres ve Steven Gerrard operasyonlarının başarı ile gerçekleştirilmesi durumunda Manchester City'nin 65 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapımına da başlayacağı iddia edilirken, Liverpool'un iki ABD'li dolar milyarderi sahibi Tom Hicks ve George Gillett'in kulübün finansal yapısından zarar gördüğü dile getiriliyor. Geçtiğimiz yaz Manchester City'nin 88 milyon avroluk teklifi ise Liverpool cephesinde 'ret' cevabı ile karşılanmıştı.
Ağustos 2008'de Abu Dhabi United Group'un Manchester City egemenliğini ele geçirmesinden sonra reklam ve futbol olarak büyük bir çıkış yakalan Manchester temsilcisi sırasıyla Robinho, Gareth Barry, Roque Santa Cruz, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Carlos Tevez ve Joleon Lescott'un transferleriyle futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

Click the image to open in full size.
(İki Liverpool'lu Gerrard ve Torres'e montaj tekniği ile M.City forması şimdiden giydirilmiş durumda...)
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla