Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2010, 18:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Averajla Gelen Liderlik: 2-2

Click the image to open in full size.
Almanya Ligi Bundesliga'da 23. haftanın en önemli karşılaşmasında Werder Bremen evinde zirvenin bu sezonki en iddialı takımlarından Bayer Leverkusen'i ağırladı ve maç 2-2 sona erdi.

Liderlik koltuğunu Bayern Münih'in puan kaybettiği haftada yeniden ele geçirmek isteyen B.Leverkusen, uzatma dakikalarında yediği golle yıkılmasına rağmen haftayı averajla liderlik koltuğunda kapattı.
Weser Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Werder Bremen'de Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Bayer Leverkusen'de ise Türk asıllı İsviçreli futbolcu Eren Derdiyok da maça ilk 11'de başladı ve takımının da ilk golünü kaydetti.
Karşılaşmanın 29. dakikasında Eren Derdiyok attığı golle B.Leverkusen'i öne geçirdi. Werder Bremen, 34. dakikada Claudio Pizarro'nun attığı golle maçta dengeyi sağladı ve devreye de bu skorla girildi. İkinci yarıda galibiyet için bastıran konuk takım, 57. dakikada Toni Kroos'un attığı golle yeniden öne geçti.
Zorlu mücadele Bayer Leverkusen'in üstünlüğü ile sona erecek derken; Werder Bremen'in savunma oyuncusu Per Mertesacker sahneye 90. dakikada çıktı ve attığı golle takımına 1 puanı kazandırdı.
Werder Bremen'de Claudio Pizarro, attığı golle ligde bu sezon ki 10. golünü kaydetmiş oldu.
İki takımın arasında, Werder Bremen'in sahasında oynanan 17 maçta, W.Bermen 10 maçı kazanırken, Bayer Leverkusen 3 galibiyet almış, 4 maçta beraberlik ile sonuçlanmıştı. 2-2'lik sonucun ardından iki takım arasında, Werder Bremen'in sahasında oynanan maçlardaki beraberlik sayısı 5'e yükselmiş oldu. Werder Bremen evinde oynadığı 18 maçta 39 gol atarken; Bayer Leverkusen'de 35 gol ile cevap verdi.
Bu beraberliğin ardından Bayer Leverkusen puanını 49'a; Werder Bremen ise puanını 35'e yükseltti.
Bundesliga'da bir sonraki hafta Weder Bremen, Mainz deplasmanıan konuk olurken; Bayer Leverkusen evinde Köln'ü ağırlayacak. Click the image to open in full size.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla