Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2010, 11:08   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Başrol Oyuncuları

Çifte şampiyon Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biriydi Mert Nobre... Teknik direktör Mustafa Denizli'nin sisteminde önemli rol oynayan Brezilyalı yıldız, özellikle kritik karşılaşmalarda sahneye çıkıp Kartal'a çok önemli puanlar kazandırmıştı. Ancak ne olduysa, Nobre imzayı attıktan sonra oldu. Sözleşmesini uzatmasının ardından bir türlü eski performansına ulaşamayan Nobre, ligde 10 gol attığı sezonun ardından bu seneye iddialı başladı. Ancak Beşiktaş'ın 21. maçı geride kalırken, Nobre'nin sadece 1 golü bulunuyor. Ayrıca kaçırdığı gollerle de Sambacı saç-baş yolduruyor. Galatasaray derbisinde de bir şutu direkten dönen tecrübeli oyuncuya yine kulübenin yolu görünüyor.

Mert Nobre geçen sezon ne yaptı?
MAÇ: 27
GOL: 10
ASİST: 2

Bu sezon ne yaptı?
MAÇ: 17
GOL: 1
ASİST: 0


Denizli güveniyor, ama...
Nobre kadar büyük hayal kırıklığı yaratan bir isim daha var Beşiktaş'ta: Rodrigo Tello. Geçen sezon başında Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın sağında görevlendirdiği Tello, Denizli'nin gelişiyle bir anda takımın oyun kurucusu rolüne soyunmuştu. Bu bölgede başarılı olan Tello, yaptığı asistler ve frikik golleriyle de takımın dinamosu görünümündeydi. Ama tıpkı Nobre gibi, Tello da yeni sezonun başlamasıyla birlikte kayıplara karıştı. İyi bir performans sergilemek bir kenara, milli takım için Kartal'ı geri plana itmeyi bile göze aldı. Hatta Şili basınına yaptığı, "Benim için milli takım önce gelir" sözleri de büyük tepki uyandırdı. Herşeye rağmen Denizli'nin şans tanıdığı Tello, kötü performansını sürdürmeye devam ediyor.

Rodrigo Tello geçen sezon ne yaptı?
MAÇ: 32
GOL: 6
ASİST: 10

Bu sezon ne yaptı?
MAÇ: 16
GOL: 1
ASİST: 1

Beklenti de, tepki de büyük
Sezon başında Gaziantepspor'dan 8 milyon Euro'ya transfer edilen Tabata'nın geçen seneki performansı gerçekten etkileyiciydi. Güney ekibinin en önemli silahı olan Sambacı, sergilediği performansla dikkatleri üzerinde toplamıştı. Delgado'nun sakatlığının ardından, Beşiktaş da Tabata'yı renklerine bağladı. Onun da performansı, Tello ve Nobre'den farklı olmadı. Gaziantep'teki görüntüsünü, şimdilik sadece Gençlerbirliği maçında sergileyebildi. Beklentilerin büyüklüğü, tepkiyi de beraberinde getirdi... Aynı durum Nihat için de geçerli. Yıldız oyuncu da Tabata'yla aynı kaderi paylaşıyor.

Tabata geçen sezon Antep'te ne yaptı?
MAÇ: 26
GOL: 11
ASİST: 7

Bu sezon ne yaptı?
MAÇ: 12
GOL: 2
ASİST: 1

Sakatlık onu yaktı
Kartal'a şampiyonluğu getiren kilit isimlerden biri de Holosko'ydu. Özellikle ligin son bölümünde sahneye çıkan genç oyuncu, attığı gollerle takımını şampiyonluğa taşımıştı. Ayrıca Türkiye Kupası Finali'nde de Fenerbahçe'yi neredeyse Holosko tek başına devirmişti. Ancak Şampiyonlar Ligi'ndeki CSKA Moskova karşılaşmasında Slovak yıldızın ayağı kırılınca Denizli'nin de tüm planları alt-üst oldu. Holosko, eski görüntüsüne kavuşmak için büyük çaba sarfediyor, ancak bu süre içerisinde Kartal kan kaybetmeye devam ediyor.

Filip Holosko geçen sezon ne yaptı?
MAÇ: 30
GOL: 10
ASİST: 5

Bu sezon ne yaptı?
MAÇ: 9
GOL: 2
ASİST: 1
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla