Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2010, 11:33   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bolton Kaleleri Karıştırdı: 4-0

Click the image to open in full size.
İngiltere Federasyon Kupası'nda 5 tur tekrar mücadelesinde Tottenham Hotspur, Bolton Wanderers'ı konuk etti. Konuk ekibin iki defa kendi ağlarını havanlardığı gecede, Pavlyuchenko da rakip filelere 2 gol attı, Spurs adını çeyrek finale yazdırdı..

Tottenham [4 - 0] Bolton

23' [1 - 0] Pavlyuchenko
35' [2 - 0] Jääskeläinen (kendi kalesine)
48' [3 - 0] A. O´Brien (kendi kalesine)
88' [4 - 0] Pavlyuchenko

Reebok Stadı'ndaki 5. tur mücadelesinde Kevin Davies ve Defoe'nun karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalan Premier League ekipleri Tottenham Hotspur ve Bolton Wanderers kozlarını White Hart Lane'deki tekrar maçında paylaştılar, İngiltere Federasyon Kupası'nda (FA Cup) çeyrek final bileti alabilmek için ter döktüler.

Tottenham: Gomes, Bale, Bassong, Dawson, Assou-Ekotto, Bentley, Huddlestone, Palacios, Modric, Pavlyuchenko, Defoe

Bolton: Jaaskelainen, Samuel, Knight, Ricketts, O'Brien, Muamba, Taylor, Gardner, Cohen, Holden, Klasnic

Click the image to open in full size.
23. dakikada Modric'in pasıyla hareketlenen Pavlyuchenko, Knigt'tan sıyrıldı, topu Jaskalainen'in yanından ağlara gönderdi.

35. dakikadaModric'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı köşesinde topu indiren Huddlestone'un pasıyla Palacios bir kez daha doldurdu, Defoe'nun cılız vuruşunda topu kendi kalesine tokatlayan Jaaskelainen farkı ikiye çıkarmış oldu.

48. dakikada ara transferde Tottemham'a gelen Gudjohnsen soldan kaçan Bale'in pasını verdi, İngiliz oyuncunun yavaş ortasında O'Brein topu kendi ağlarına gönderdi.

Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Tottenham 88'de Rus forveti Pavlyuchenko ile bir gol daha bularak maçı 4-0 kazandı ve çeyrek finalde bir başka Londra ekibi Fulham'ın rakibi oldu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla