Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2010, 18:34   #5
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Atakan abi emeğine sağlık. Seninde yazının başında belirttiği gibi benim için bu yazılanların bir kısmı çok iyi bir kurgudan öteye geçmiyor. Bunu da samimiyetine güvendiğim beni yanlış anlamayacağını bildiğim için rahatlıkla yazıyorum.

AKSU Demirorenin talimatiyla aday oldu desem ne dersiniz?

Aksu 6 ay önce adaylığını açıkladı doğru. Bunu diğer muhalif isimlerin adaylığını engellemek için yapılan bir hamle olarak kabul edersek her platformda beyefendiliği ve Beşiktaşlı duruşu ile gurur duyduğumuz Süleyman Seba'nın da oyunun içinde olduğunu söylemeliyiz. Aksu adaylık açıklamasından önce Seba ile görüşüp işaret edeceği ismin yanında yer alabileceğini her seferinde basın kanalıyla bizlere iletti. Buna somut bir örnek'te Aksu'nun Seba'nın gönlünde yatan isim Hikmet Çetin'e göreve talip olması durumunda himayesinde görev alabileceğini açıklaması. Ben bu adaylığın bu kadar samimiyetsiz olduğunu düşünmüyorum.

Tuğrul Yenidoğan konusunda dediklerine hak verebilirim. Özellikle tribün olayları ile Beşiktaş taraftarı tarafından büyük bir reyting kazanan bir ismin seçim sonrası müthiş bir kalça hareketiyle saf değiştirmesi yazdıklarında haklılık payının olduğunu gösteriyor.

Sonuçta tribünün yeter kongrenin yetmez dediği bir vatandaş görevine devam etti. Bu seçim bize kongre üyelerinin kişisel menfaatlerinin Beşiktaş'ın menfaatlerinden daha büyük olduğunu gösterdi. Devamında bu dramatik olaydan bahsetmen ümidiyle...
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla