Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2010, 19:10   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
6+2 Sistemi Değişiyor

Click the image to open in full size.
TFF Başkanı Mahmut Özgener, yabancı sınırlamasını masaya yatırmaları gerektiğini belirterek, "Mevcut sistem bana pek doğru gelmiyor. 6+2 uygulamasında değişiklikler yapılabilir" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, yabancı sınırlamasını masaya yatırmaları gerektiğini belirterek, "Yönetim kurulu ve Milli Takım hocalarımızla değerlendireceğiz, kulüplerle de konuşacağız. Mevcut sistem bana pek doğru gelmiyor. 6+2 uygulamasında değişiklikler yapılabilir" dedi.
Türk Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'in kişisel tercihi olup olmadığı sorusuna Özgener, "Hem benim hem yönetimin tercihiydi. Hiddink gibi bir isme herkes saygı duyar. Milli Takım ile kulüp teknik direktörlüğü çok farklı. Birinde başarılı olan diğerinde olamayabiliyor. Oysa Guus Hiddink her ikisinde de çok büyük başarılara sahip bir isim" şeklinde konuştu.
Mahmut Özgener, Hollandalı teknik adamın alacağı ücretle ilgili olarak da, "Rusya ile anlaşması 15 Temmuz'da sona eriyor, o bitmeden konuşmamız doğru olmaz. Kulüplerde de dünya çapında hocalar çalışıyor ama neden onların parası konuşulmuyor da Milli Takım hocasınınki konuşuluyor anlamış değilim. Sadece, mevcut şartların altına anlaştığımızı söyleyebilirim. Hiddink buraya para için değil heyecan için geliyor" diye konuştu.
"YANAL ALTYAPI İÇİN TEK İSİM"
A Milli Takım dışındaki takımların başına Ersun Yanal getirilişiyle ilgili de Özgener, "Ersun Yanal çok önemli biri isim. Önemli takımlarda, A Milli Takım'da görev almış bir teknik adam. Biz Türkiye Futbol Federasyonu olarak futbolun gelirlerini çok büyülttük.
Ekonomik değer arttıkça futbol da bilimselleşmek zorunda. Ersun Hoca ile saatler süren toplantılar yaptık. Tüm dünyayı incelemiş, örnek modellerini görünce 'Burası için tek isim' dedim" ifadelerini kullandı.
"EURO 2016'DAN ÇOK UMUTLUYUZ"
Mahmut Özgener, EURO 2016'ya ev sahipliği yapmak için çok umutlu olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Neden 2008 ve 2012'yi alamadığımızın analizini yaptık ve en iddialı şekilde aday olduk. En önemli artımız, Başbakan'ın 920 milyon euroluk garanti mektubu. Çok umutluyuz. Üst üste üçüncü adaylığımız. Bu da turnuvayı ne kadar çok istediğimizin en önemli göstergesi.
2008 ve 2012'yi neden alamadığımızın analizini çok iyi yaptık ve en iddialı şekilde EURO 2016'ya aday olduk. Bu kez en önemli artımız hükümetten, Sayın Başbakan'dan aldığımız 920 milyon euroluk garanti mektubu. Bu garanti mektubu Fransa ve İtalya'nın dosyalarında mevcut değil."
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla