Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2010, 23:39   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Güle Güle Lucescu: 1-1

Click the image to open in full size.
Mircea Lucescu yönetimindeki Shakhtar Donetsk ile UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında deplasmanda karşılaşan Fulham, rakibiyle 1-1 berabere kaldı; adını 3. tura yazdırdı..
Fulham; UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Craven Cottage'da konuk ettiği ve 2-1'lik sonuçla devirdiği teknik direktör Mircea Lucescu yönetimindeki Shakhtar Donetsk ile Donbass Arena'daki rövanşta karşı karşıya geldi.

Hakem Svein Oddvar Moen'in yönettiği mücadeleye ev sahibi Ukrayna ekibi; Pyatov, Srna, Kucher, Rakitskiy, Rat, Hubschman, Fernandinho, Ilsinho, Jadson, Willian, Luiz Adriano 11'i ile çıktı.

Konuk İngiliz temsilcisi ise sahada; Schwarzer, Baird, Hangeland, Hughes, Kelly, Duff, Murphy, Etuhu, Davies, Gera, Zamora 11'i ile yer aldı.

Maça hızlı başlayan ekip Shakhtar Donetsk olurken; oyunda dengeyi sağlayan Batı Londra ekibi de rakip kaleyi yokladı. Deplasmanda atacağı bir golün avantaj getireceğinin bilincinde olan Fulham 33. dakikada skor tabelasını değiştirdi. Duff'ın kullandığı serbest atışta, ceza sahası içinde pozisyon alan Norveçli savunmacı Hangeland topu ağlara yolladı ve takımını öne geçirdi. Kalan dakikalarda skor aynı kaldı ve İngiliz ekibi soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda gol ve goller bulmak zorunda olan Ukrayna ekibi aradığı beraberlik sayısına 69. dakikada ulaştı.. Sağdan şık hareketlerle gelen Douglas'ın alçaktan gelen ortasında kaleci Schwarzer'ı avlayan Jadson durumu 1-1'e getirdi ve takımını ümitlendirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken, 90+4'te Murphy'nin doğrudan kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlayan Fulham rakibi ile berabere kaldı. Shakhtar Donetsk'e toplamda 3-2'lik üstünlük sağlayan İngiliz temsilcisi adını 3. tura yazdırdı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla