Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 10:20   #31
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boston, Rondo'nun Asistleriyle: 110-106

Click the image to open in full size.
Paul Pierce'in yokluğunda Boston Celtics TD Garden'da New York Knicks'i konuk etti ve karşılaşmadan 110-106'lık skorla galip ayrıldı.
Mücadelede Boston Celtics'te Ray Allen 24 sayı, 5 ribaund, 3 asistlik performansı ile takımı adına sahanın en skorer ismi olurken, Rajon Rondo ise sergilediği 15 sayı, 16 asist, 4 ribaundluk performansı ile galibiyete önemli katkıda bulundu. Karşılaşmada Kevin Garnett ise 16 sayı, 8 ribaund, 6 asistlik performans ortaya koydu.
Bu sonucun ardından üst üste sekizinci mağlubiyetini alan konuk ekip New York Knicks'te ise David Lee 28 sayı, 15 ribaund, 3 asistlik performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olurken, Wilson Chandler ise 19 sayı, 2 ribaund, 1 asistlik performans sergiledi.
Boston Celtics sıradaki karşılaşmasını perşembeyi cumaya bağlayan gece Cleveland Cavaliers ile yaparken, New York Knicks ise cumayı cumartesiye bağlayan gece deplasmanda Washington ile mücadele edecek.
Boston Celtics'in koçu Doc Rivers, Paul Pierce'nin sağ el baş parmağındaki sakatlığından dolayı bu maçta forma giyemediğini söyledi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla