Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2010, 09:23   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bridge Milli Takımdan Affını İstedi

Click the image to open in full size.
Manchester City'de forma giyen Wayne Bridge, eski sevgilisinin John Terry ile yaşadığı ilişkinin basında yer almasının ardından milli takımdan affını istedi.
Avukatları aracılığıyla açıklama yapan Bridge, milli takıma artık katılmak istemediğini belirterek, ''İngiltere Milli Takımı içindeki pozisyonumu uzun bir süre, geçen haftalardaki haberler ve olaylar ışığında düşündüm. İngiltere için oynamak her zaman bir onurdur. Takım içindeki pozisyonumun potansiyel ayrılık yarattığına inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
Milli takımın başarısı ve önlemez rahatsızlıkları engellemek için seçmelere katılmamaya karar verdiğini kaydeden 29 yaşındaki futbolcu, ''Bugün kararımı yönetime ilettim. Güney Afrika'da İngiltere'ye başarılar diliyorum'' dedi.
Chelsea'de forma giyen Ashley Cole'un sol ayak bileğindeki çatlak nedeniyle Dünya Kupası'na kadar iyileşip iyileşmeyeceği belirsizliğini korurken, milli takımın sol beki için Everton'da oynayan Leighton Baines ile Aston Villa formasını giyen Stephen Warnock'un ismi öne çıkıyor.
İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello, Chelseali futbolcu John Terry'nin, eski takım arkadaşı Wayne Bridge'in kız arkadaşı Vanessa Peroncel'le ilişkisinin basına yansımasının ardından Terry'yi milli takım kaptanlığından almıştı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla