Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2010, 17:14   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Chelsea-Manchester City:2-4

Premier Lig 2009-10 sezonunun belki de en ilginç maçı Londra Stamford Bridge'de oynandı. Manchester City, lider Chelsea'yi kendi evinde 4-2 yenerken, eski bir kız arkadaş nedeniyle araları açılan oyunculardan Wayne Bridge, Chelsea kaptanı John Terry'nin elini sıkmadı.

Tüm İngiliz medyası ve uluslararası spor kamuoyunun merakle beklediği Chelsea-Manchester City karşılaşmasında, maç başında oyuncuların el sıkışması anında Wayne Bridge, John Terry'nin elini sıkmadı. Bridge'in bir de çocuğu olduğu eski kız arkadaşı ile ilişkisi olduğu iddiasıyla ortaya çıkan skandal nedeniyle, Bridge, Dünya Kupası finallerinde John Terry ile aynı takımda oynamayacağını açıklamış, bu arada Terry milli takım kaptanlığını kaybetmişti.

Stamford Bridge'deki karşılaşma ise tam bir gol sağanağına dönüştü. Oyuna Chelsea'den önce Belletti'nin, daha sonra ise Michael Ballack'ın maçın son bölümünde kırmızı kart görmesi damgasını vurdu. Maçta, konuk Manchester City bir ara 4-1 öne geçti. Chelsea'nın ikinci golü Lampard'ın penaltı vuruşundan gelirken, teknik direktör Mancini Bridge'i maçın bitimine 12 dakika kala oyundan alarak, maç sonu tokalaşma derdinden de kurtarması dikkat çekti. Manchester City'nin golleri Tevez ve Bellamy'nin ikişer golünden gelirken, Chelsea'nin sayılarını Lampard kaydetti. Böylece, M. City dördüncülüğe yükselirken, Chelsea ile M. United arasında puan farkı bire indi.

Londravizyon, 27/02/10
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla