27-02-2010, 21:15
|
#1 |
| `Daha Farklı Kazanabilirdik´ | | Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-1 biten Kayserispor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Denizli yaptığı açıklamada "Bir takımda defans ağırlıklı futbolcuların fazla olması, o takımın defans oynayacağı anlamına gelmez. Bizim için bu maç dönüm maçıydı. Oyunu her zaman kontrol edebilecek futbolcu alternatifine sahibiz. Rakiplerimiz buralarda çok zor anlar yaşamışlardı. Kayseri`nin içeride oynadığı maçla rakipleri açısından bir hayli zor geçiyor. Bizim oyun mantalitemiz önemliydi. İbrahim Toraman bu akşam topla çıkışlarında biraz etkili olabilse gol atardı. Fink ve Ernst de öyle. Bugün sadece Sivok ve Ferrari atağa çıkmadı. Fizik mücadelenin ön plana çıktığı bir anlayış önemliydi. Bunu sergilemeye çalıştık. Daha farklı kazanabilirdik. Her şeye rağmen Kayserispor`dan galibiyetle dönmek esasında lige dönmektir. " dedi.
Maça damgasını vuran Tello ile ilgili soruya ise Mustafa Denizli " Tello bugün çağırdım. Depremden haberim yoktu. O söyledi bana. Ailesinde birşey yokmuş. 8,8`lik bir deprem ve ölü yok dedi. Yapılar Japonya`ya benziyor ve ölü sayısı az olabilir dedi. Deprem olmasaydı da Tello ile konuşacaktım. İyi bir psikolojisi vardı. Bu kadar ağır bir depremin ardından çok büyük faturalar çıkmaması ona iyi etki yaptı. Özellikle ailesine de birşey olmaması onu etkiledi. Bugünkü performansından memnunum." şeklinde cevap verdi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. |
| |