Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 00:34   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cacau Halil'i üzdü: 2-1

Click the image to open in full size.
Bundesliga'da 24. hafta mücadelesinde Stuttgart evinde, Halil Altıntop'un formasını giydiği Eintracht Frankfurt'u 2-1 mağlup etti. Mercedes Benz Arena'da oynanan ve ilk yarısı da ev sahibi takımın 2-1'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Stutgart'ın golleri 41 ve 45. dakikalarda Cacau'dan gelirken, konuk ekibin tek golü 39. dakikada Köhler'den geldi.
Frankfurt forması giyen milli oyuncumuz Halil Altıntop ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika sahada kalırken, bu maçta ağları sarsamadı. Türk asıllı oyuncu Ümit Korkmaz ise yedekler arasında başladığı maçın 56. dakikasında Köhler'in yerine oyuna dahil oldu.
Stuttgart bu galibiyetle puanını 34'e yükseltirken, Frankfurt 35 puanda kaldı.

MAİNZ-BREMEN: 1-2
Mainz evinde Werder Bremen'e 2-1 mağlup oldu. 20 bin seyircinin izlediği Bruchwegstadion'da 14. Dakikada ev sahibi Mainz 14. dakikada Heller'in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. 32. dakikada Borowski serbest vuruştan Bremen'i 1-0 öne geçirdi. 45. dakikada Bance'nin kaydettiği golle Mainz taraftarları sevince boğuldu: 1-1. Bremen 50. dakikada Bremen Prödl ile skoru tekrar 2-1 lehine çevirdi. Karşılaşmada vasat bir oyun gösteren Mesut Özil 75. dakikada yerini Jensen'e bıraktı. On kişi kalan rakibi karşısında Bremen zorda olsa 2-1 galip gelerek haftayı üç puanla kapadı. Bremen 38 puanla 6. sıradaki yerini korudu.
BOCHUM-NÜRNBERG: 0-0
Bochum ile Nürnberg golsüz berabere kalarak yenişemedi: 0-0. 24 bin kişinin doldurduğu Bochum Rewirpower Stadı'nda ilk yarı gol sesi gelmedi. Her iki takımında düşme hattı olan alt sıralarda yer aldığı maçta ikinci yarıda da gol olmayınca birer puanla sahadan ayrıldılar. Sahada başarılı bir oyun ortaya koyan genç yıldız İlkay Gündoğan 86. dakikada yerini Mintal'a bıraktı. Bunjacu'nun maçta gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kalmasıyla Nürnberg karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.
HERTHA BERLİN-HOFFENHEİM: 0-2
Hertha Berlin Olimpiyat Stadı'nda ağırladığı Hoffenheim'a 2-0 yenilerek ligde kalma umutlarını iyice azalttı. Bundesliga'daki ilk ve tek köy takımı Hoffenheim 26. dakikada Ba ile deplasmanda 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 90. dakikada Hoffenheim'dan Vedat İbisevic skoru 2-0 yaparak maçın sonucunu belirledi: 0-2
MÖNCHENGLADBACH-FREİBURG: 1-1
Mönchengladbach sahasında Freiburg ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz berabere kapanan Stadion im Borussen Park'ta Freiburg 56. Dakikada 1-0 öne geçti. Bastians'ın ortasında Cisse topu kafayla filelere yolladı. 72. Dakikada Arango'nun ortasında bu kez topu Brouwers Freiburg kalesine gönderdi ve skora eşitlik geldi: 1-1. Freiburg'ta Ömer Toprak'ın başarılı performansı dikkat çekti.
SCHALKE-DORTMUND: 2-1
Schalke ezeli rakibi Borussıa Dortmund karşısında zor da olsa 2-1 galip gelerek zirve yarışında 'Bende varım' dedi. Haftalar öncesinden biletlerinin adeta kapış kapışa gittiği Veltins Arena'daki Ruhr derbisini 61 bin 673 izledi. Bazı taraftarların karaborsaya düşen biletlere yüksek fiyatlar ödediği karşılaşmada konuk ekip Dortmund 46. dakikada Nuri Şahin'in penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Schalke 66. dakikada Höwedes'in kafa golüyle skoru eşitledi. 83. dakikada Rakitic'ten gelen şık golle Schalke sevindi: 2-1. Sahadan üç puanla ayrılan Felix Magath'ın Schalke'si 48 puanla 3. sıradaki yerini korudu.
BAYERN MAÇI YARIN
Almanya 1. Futbol Ligi'nin 24. haftası yarın oynanacak Bayern Münih-Hamburg ve Hannover-Wolfsburg karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Hamit Altıntop ve Mehmet Ekici'li kadrosuyla Tunay Torun ve Ali Arslan'lı Hamburg'u Allianz Arena'da ağırlayacak olan Bayern'de hedef mutlak galibiyet. Ribery ve Robben'nin sakatlıklarının düzelmesi van Gaal'i sevindirirken Hamburg antrenörü Labbadia'yı ise golcü van Nistelrooy'un sakatlığı üzdü. Hannover ise konuk edeceği son şampiyon Wolfsburg önünde işi çok zor. Wolfsburg son haftalarda tekrar eski formuna döndü.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla