Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 04:42   #18
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
indie´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
servetin bu sene yaptığı hataları bilmeden ezbere konuşuluyor işte. adam tek başına gsye 10 gol yedirmiştir. sana göre en kaliteli stoperdir herhalde. İ. Üzülmez şu performansıyla türkiyenin en iyi sol bekidir. ama senin formasını caner ve uğur gibi sol bek bile olmayan adamlara kaptıran ve küfür yiyen hakan baltanın yerini tutmaz tabii.

ne acayip yorumlar yapıyorsunuz ya, size sorsak en iyi yerliler rakiplerde, bizdekiler vasat, en iyi yabancılar renklilerde zaten orası tartışma kabul etmez, sonra yusuf kupada fenere çakınca, toraman şampiyonluk golünü 25 metreden takınca, rüştü manchesterda coşunca, kapının önüne koyduğumuz g. zanı, burak yılmazı adamlar havada kapınca, "ben bjkliyim zaten" diye aradan sıyrılırsınız. sezon boyu renkli sempatizanlığını yap, sonunda bjk şampiyon olursa "en büyük beşiktaş yea" de geç, yok olamazsa "zaten ben demiştim yea" deyip bize geçir, renkliyi öv. ne güzel memleket :/
Servet iyi stoper diye birseymi yazmisim? Bizdeki yerlilerin vasat oldugunu kabul etmez,bizdekiler iyi ama v.s. diye bahaneler uretirsek Turkiyede 3. olur Avrupada 1. turda elenir geri geliriz.
Sen hayal dunyanda yasayip sag tarafta oynayan holosko ile messiyi ,toraman ile carnavaroyu kiyasla bizimkileri ustun cikar kendini kandirmaya devam et.
Milli takimi calistiranlarin bizden futbolcu almamak icin ne gibi bir sebebi olabilir?
Bizim topculari cekemiyolar o yuzdende kendi kariyerlerini cope atiyolar oylemi? Messi Serdari,Carnavaro Toramani,Maldini I.Kasi harciyorlar dimi.
Daha gecen hafta bu takimin yildizi 36 lik Uzulmez degilmiydi?
Yeri geldiyi zaman renkliyi ovmek,olaylara objektif bakmak erdemdir.Ama senin kullandigin uslup yetersizliktir.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla