Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 13:15   #14
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öncelikle Gs, Fb, Bursa, Ts gibi takımların puan kaybettiği bir deplasmandan 3 puan+güzel bir oyunla dönmek sevndirici...Ama ne yalan söyleyeyim beklemiyordum, hele de ilk 11'leri gördükten sonra...Kimse de kendini kandırmasın, ilk 11'leri gören adam Beşiktaş bu maçı alır diyemezdi...
Beşiktaş bu maçı nasıl aldı, bu sezon varlığıyla yokluğu bir olan, geçen sezonu aratan Tello'nun mükemmel oyunuyla aldı...Tello gerçekten harika oynadı, takımını bir orkestra şefi gibi yönetti...Hem süper bir gol attı, hem de attırdı, Bobo'yu da birçok pozisyona soktu...Bobo demişken, önemli fırsatları harcamasına rağmen onu da çok beğendim ben, bu kadar hırslı görmemiştim Tello'yla Bobo'yu...Dikkat edersek bütün pozisyonlarda bu ikili vardı, bu ikilinin iyi oynamasıyla Kayseri gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmesini bildi takım ve lige devam dedi...
4-1'lik Gb galibiyetinden sonra umarım bu gollerin ve oyunların devamı gelir demiştim, yine aynısını diyorum, bu galibiyet bizi aldatmasın, bunun devamı gelirse eyvallah, bu takım sonuna kadar şampiyonluğu kovalar, umarım Tello gibi oyuncuların performasnları bu şekilde devam eder ve galibiyetler
gelir...