Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2010, 18:32   #2
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bıyıktay'dan Efes Pilsen Maçı Yorumu

Click the image to open in full size.

Beko Basketbol Ligi’nin 20.Hafta mücadelesinde lider Efes Pilsen’e 78-69 mağlup olarak ligde dördüncü sıraya inen Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin antrenörü Burak Bıyıktay, karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede; mücadeleden memnun olduğunu fakat basit hataların sonuca direkt etki ettiğini vurguladı..

Bıyıktay, uzun bir bölümünü üstün geçtiğimiz karşılaşmayı son bölümlerde yaptığımız basit hatalar nedeniyle kaybettiğimizi ifade etti. Karşılaşmada takım olarak iyi bir mücadele sergilediğimizi anlatan Bıyıktay; ''Özellikle hafta içinde büyük sıkıntılar yaşadık. Geçen hafta Chatman olayı oldu ve yerine yeni bir oyuncu aldık. Aldığımız Marque Perry iki antrenman yaparak maça çıktı. Fletcher sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Yine de oyuncularımı kutluyorum. Bence çok iyi mücadele ettiler. Son anlarda yaptığımız basit hatalar nedeniyle kaybettik'' değerlendirmesini yaptı.

Bıyıktay, Efes Pilsen'in büyük bir kadro derinliğine sahip olduğunu dile getirerek; ''Efes Pilsen'in çok kaliteli oyuncuları var. Yaptığınız basit hataları affetmezler. İkinci yarıda ayrıca dış atışlardan çok şut kaçırdık. Bu da kaybetmemizde etken oldu. Artık bundan sonraki maçlarımızı kazanmaya çalışacağız'' diyerek sözlerini tamamladı..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (28-02-2010 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla