"En iyi taraftar bizde"
Kartal'ın Alman panzeri Michael Fink, “Taraftara koşmak, onların beni, benim onları alkışlamam çok güzel. Bence dünyanın en etkili taraftarına sahibiz” diye konuştu.

Beşiktaş’ın sezon başında Frankfurt’tan renklerine bağladığı Michael Fink, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi’ne konuştu. “Benim futbol anlayışım, her maça ayrı ayrı hazırlanmak, her maça yüzde yüz olarak performansımı yayabilmek. Bu benim profesyonellik ve futbol anlayışım olduğu için tüm maçlarda aynı ciddiyeti gösteriyorum” diyen Fink, şöyle devam etti: Tabii ki bazı maçlarda gol atarak daha çok sivrilebiliyorsunuz ama benim hedefim elimden gelenin en iyisini her maç verebilmek. Rakibimizin kim olduğunu ve oyuncularını kafamda canlandırıyorum. Maçı 2-3 gün önceden oynamaya başlıyorum. Nokta atışı olarak da, maçtan 2-3 dakika önce tam konsantre oluyorum. Hiç kimseyle konuşmuyorum, göz göze bile gelmiyorum, el temasıyla bile vücuduma kimseyi dokundurtmuyorum” diye konuştu.
‘Zaferi çok istiyorduk’
Fenerbahçe’ye attığı gole çok sevindiğini belirten Fink, “Hem biz, hem de taraftarlarımız galibiyeti çok istiyorduk. Taraftara koşmak, onların beni, benim onları alkışlamam çok güzel. Zaten her zaman söylediğim gibi dünyanın en iyi, en etkili taraftarına sahibiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Fanatik