Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2010, 11:30   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ada'da Luiz Kapışması

Click the image to open in full size.
Ada'nın devleri Chelsea ve Manchester United, Benfica'nın savunma oyuncusu David Luiz'i transfer etmek için rekabete girmeye hazırlanıyor.
Nemanja Vidic ve Rio Ferdinand ikilisinin bitmek tükenmek bilmeyen sakatlık sorunlarından bunalan Manchester United, Luiz'i kadrosuna katmak için Benfica'nın kapısını çalan ilk kulüp oldu ve Brezilyalı oyuncunun sezon sonunda Old Trafford'a gelmesi için Benfica ile söz kesti.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından devreye giren Chelsea, David Luiz için Benfica'ya 15 milyon avro'luk bir teklif yaparak transfere yepyeni bir boyut kazandırdı.
Carvalho ve Alex'in ilerleyen yaşı, Terry'ın eski günlerini aratan performansı ve Branislav Ivanovic'in beklentileri karşılayamaması Londra temsilcisinin bu transferdeki atak girişimlerini daha da güçlendirdi.
Chelsea Spor Direktörü Frank Arnesen'nın da uzun bir süredir takip ettiği 22 yaşınaki Brezilyalı oyuncu için, Benfica'nın biçeceği bonservis bedeli ve futbolcunun bu konudaki tercihi transferde oldukça etkili olacak.
David Luiz'ın adı Portekizli futbolcu Pepe'nin sakatlanmasından sonra Real Madrid ile de sıkça anılmış ancak Benfica'nın astronomik bir bonservis bedel istemesinden dolayı bu transfer gerçekleşmemişti.
GÜNDEMDE DI MARIA DA VAR
Öte yandan bugün The Sun gazetesinin ortaya attığı iddiaya göre, Manchester United Menajeri Alex Ferguson Benfica'nın yıldızı Angel Di Maria'ya takımında görmek istiyor.
Dünyanın en önemli genç yeteneklerinden biri olan gösterilen Arjantinli Di Maria için Manchester United'ın 40 milyon avro'yu gözden çıkaracağı iddia edildi.
Real Madrid ve Barcelona gibi devlerin de peşinde olduğu Di Maria, 2007'de Rosario Central'den Benfica'ya 8 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla