Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 13:01   #8
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kartal Yuvasından kim sorumluysa önce kaliteli ürün konusunda çalışmalarda bulunsun. Maalesef çeşit olarak çok geniş bir yelpaze sunulmuyor kısıtlı ürünlere de yüksek fiyatlar çekilince alım gücü düşük taraftar haliyle korsana başvuruyor.

Çözüm olarak korsan forma ile stada giriş yasaklanacakmış böyle bir şey olabilirmi ya. Kime ne benim üzerimdeki kıyafetten ben bilet paramı verdikten sonra kim bana ustunde kazak var cıkar onu ustundekı forma orjınal degıl gıremezsın dıyecek ? Bu kadar sacma fikirler üreteceklerine taraftarın alım gücüne uygun değişik ürünler çıkarsınlar.
Abi malesef paçavra gibi ürünler var. Tshirt reynouna bakıyorsun 100 tane çeşit var bir tanesine dönüp bakmıyorsun .. Stadın ordaki kartal yuvası bile en kaliteli en seçkin ürünlerin bulunması gereken yer. Burda bile pazar tezgahından seçer gibi ürün seçiyoruz. Ürün kalitesi arttırılmalı, sadece yeni forma değil, yeni Tshirt yeni sweetshirt ler üretilmesi gerekiyor.

Ayrıca korsanı getir orjinali götür fikrine karşıyım korsan satışı patlar o zaman.