Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2010, 23:29   #2
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arsenal barca cl macını goz onune getır belletı oyuuna gırde ve barca kazandı 2-1... belletı bır sag bekk.. futbolll once goll yememekle baslar sonra hcum edersınn savunmayı bılmesen hucumu hıc bılemezsınn... bu her her yerde boyle... denızlıyı gelınce hatalarını konusursak sabaha kadar surer bu mevzuu..

NOT: bılmedıgnız tanımadıgınız kısıler hakkında yorum yapmayınn sen almanyada cım saha oynuyorsan oyna ama gelıp burda hava taslamanın ne geregı var... ne demek oluyor halı saha ve toprak sahada oynarken bn cım saha da oynadımmm... once buyuklere saygılı olun sonra ÇIM sahada futbolunuzu oynayınnn
ben hava atmiyorum kimseye , yalnizca 19 mayistan baskada sahaya girdigimi söyledim her aciklamada 19 mayistan baska sahaya girmeyenleri kücümseyen yorumlara cevap verdim...
bu arada belletti besiktasta oynamiyor belletiyle ekrem dagi yi yada ibrahim kasi kiyasliyamassin....ben hicbir zaman yazmadim 7-8 hücum futbolcusuyla oynayalim diye ama büyük takim öyle 9 kisiyle defans yapip korkak futbol oynamaz eger biz besiktas isek ve karsimizdaki kayseriden korkup 9 defans futbolcusuyla sahaya cikiyorsak ben bunu kendime yediremem ve gercek bir besiktaslininda korkak futbolu onaylayacagini sanmiyorum, evet belki yendik ama inanin bu denizlinin taktigi falan degil kayserinin cok formsuz oldugundan ve cok eksiklerinin oldugundandir....evet denizlidende nefret ediyorum kimse bana denizlinin iyi hoca oldugunu falanda aciklamasin iyi hoca ikinci ligten bir takimi ücüncü lige düsürmez....
saygilarimla
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla