Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 00:10   #7
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sizin anlamadığınız 8 defans oyuncusu oynatmak demek de defans futbolu oynuyorsunuz korkak oynuyorsunuz anlamına gelmiyor. Mantalite olarak oynadığımız taktik zaten avrupadaki bir çok takımınkine benzer. Ama elimizde oyunun defansif yönünü oynayabilen hücumcu sayısı avrupadaki takımlardan çok daha az olduğu için bu adamlarla kadro oluşturmak zorunda kalıyoruz. Belletti bile ekrem ve i.kaşla kıyaslanmayacak derecede evet zaten sorun da bu. Kaka Messi Ronaldo bile maç içinde bizim bütün hücum oyuncularımızdan daha fazla ileri geri koşuyolar. Bizdeki sorun tekrar belirterek söleyelim adam yetersizliğidir. Taktik yetersizliği değil. Son iki maçtır oyuncularımız üst düzey oynadığı için taktik işlemeye başladı ama bu çok gider mi gitmez mi orasını bilemeyiz bu tamamen futbolculara bağlı. Sadece kayseri maçı değil gs maçında da gayet iyiydik. Denizli nin önceden ne yapmış olduğu umrumda değil ben şu an BJK daki durumuna bakarım. Önceki haftalarda takımı yanlış oynattığında transfer yapmadığında gayet eleştirmiştim. Ama şimdi oynadığımız futbol gayet yerinde bu kadar ön yargılı gözlem yapmayalım lütfen. Doğru olan bazı şeyleri söylemek niye bu kadar zor anlamıyorum.

Ayrıca bütün forumdaki abilerimden kardeşlerimden tek ricam gerçek beşiktaşlı şöledir böledir diye provokasyon yapmayalım lütfen. Fikir belirtmekle yaşadığımız duygusal bağlılığın hiç bir alakası yoktur. Beşiktaş aşkı manevi ve yürekte yaşanan birşeydir. Burda sölenenler ise sadece mantık ve gözleme dayalı şeyler. İki apayrı kavramı birbirinden ayıralım artık. Şurda iki taktik tartıştık diye kimse Beşiktaşlılığından bir şey kaybetmez de bir şey kazanmaz da o tamamen farklı bir olay. En önemli ricam bu bu takım şampiyon olursa beraber sevincez olamazsa beraber üzülcez gerek yok bence böle saldırgan tutumlara.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla