Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 08:18   #20
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
19 mayistan baska saha icine girmemis diye neden alay ediyorsun milletle ben senin girmedigin sahalarin icine girdim 6 yasimdan beri sahalarin icindeyim hemde sizin gibi hali saha toprak saha degil, almanyada gercek boyutlardaki gercek cim sahalar...ve sizin anlatmaya calistiklariniz bence cok komik eger bir takim kazanmak icin sahaya cikiyorsa hücum futbolcularina ihtiyac vardir, ozaman neden dünyada en pahalli futbolcular hep hücum futbolcularidir... diyorsunuzki cok hücumcuyla oynamak cok gol atmak anlamina gelmiyor, size bir sorum neden su anda süperligte en az gol atanlardan biri ve en az gol yiyen takimiz cünkü az hücumcuyla ve coook defans futbolcusuyla oynuyoruz demekki mesele neymis cok defans futbolcusuyla oynarsan az gol yersin ama azda gol atarsin kardessss, mesele 9 defans oyuncusuyla rakiplerden korkarak futbol oynamak degil, mesele erkek gibi sahaya ideal 11 i cikarip güzel futbol oynamaktir....ama siz galiba mustafa denizliyle akrabaliginiz falan var ki onu cok destekliyorsunuz...sonucta herkesin görüsüne saygim vardir siz begenirsiniz ben begenmem ama sizin cikipta burada herzaman insanlarla alay etmenizi bir Besiktasliya yakistiramiyorum...
Eğer benim yazdığım yazıdan ,sadece 19 Mayısta sahaya girenler " sözünü aldıysan; senin bu foruma ve futbol konulu tartışmalara hangi gözle baktığın çok belli.Ben bütün dünyada antrenör kurslarında kursiyerlere verilen "temel taktik" bilgilerinden alıntılar yapmıştım..çünkü sen doğmadan ben o kurs ve seminerleri döküman bazında takip ediyordum..
Hımm.. demekki neymiş..altı yaşından beri Almanya'daki çim sahalarda olunca futbolu ,Türkiye'dekilerden daha iyi biliyormuşsun..sözümü geri alıyorum ;sen 19 Mayısta bile o sahaya girememişsin dostum..sen çim sahaya ancak almanyaya gelen türk takımlarının maçlarından sonra forma kapmak için girmişsin..Futbol oynamış,spor yapmış insan kendini hemen belli eder..belliki sen çok heves etmişsin ama olmamış...bu tarzından ve yazma üslubundan belli oluyor..Çünkü futbol ;futbol diliyle anlatılır,ağzı açık seyrettiğin dizilerdeki karakterlerin diliyle değil..
Bir Beşiktaş'lıya neyin yakışıp neyin yakışmayacağını söyleyecek en son kişi bu forumu mahalle kahvesine çevirenlerdir.Benim nerelerde oynadığma gelince;Futbol federasyonunun genç ve ümit milli takımlar arşivlerine,antrenör ve monitör kurs arşivlerine bir bakıvereceksin ve ondan sonra yazılarımdan alıntı yapıp ahkam keseceksin..Benim Mustafa Denizli ile akrabalığım yok ama futbol ile akrabalığım var.Ne demek olduğunu da bi zahmet araştırıver....seninle herhangi bir futbol tartışmasına girecek değilim..ama,ezilmişliğinin ve horlanmışlığının,hayatta bir halt olamamışlığının acısını tuttuğu takım üzerinden gidermeye çalışanların bu foruma musallat olması,dikkat çekmek için abuk sabuk ve küfürlü ifadelerle ona buna sataşması hoş olmuyor..
Ya edebinle adabınla diğer arkadaşlar gibi yazacaksın ya da bu forumdan gideceksin....

Konu Karetta2002 tarafından (05-03-2010 Saat 12:12 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla