Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 09:55   #3
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK

pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben hava atmiyorum kimseye , yalnizca 19 mayistan baskada sahaya girdigimi söyledim her aciklamada 19 mayistan baska sahaya girmeyenleri kücümseyen yorumlara cevap verdim...
bu arada belletti besiktasta oynamiyor belletiyle ekrem dagi yi yada ibrahim kasi kiyasliyamassin....ben hicbir zaman yazmadim 7-8 hücum futbolcusuyla oynayalim diye ama büyük takim öyle 9 kisiyle defans yapip korkak futbol oynamaz eger biz besiktas isek ve karsimizdaki kayseriden korkup 9 defans futbolcusuyla sahaya cikiyorsak ben bunu kendime yediremem ve gercek bir besiktaslininda korkak futbolu onaylayacagini sanmiyorum, evet belki yendik ama inanin bu denizlinin taktigi falan degil kayserinin cok formsuz oldugundan ve cok eksiklerinin oldugundandir....evet denizlidende nefret ediyorum kimse bana denizlinin iyi hoca oldugunu falanda aciklamasin iyi hoca ikinci ligten bir takimi ücüncü lige düsürmez....
saygilarimla
sız 11 kısı hucumcu olursa cokkk goll atmayımı dusunuyorsunuz... bız burda besıktas kayserı macını konusmuyoruz besıktas fb harıc hangı macta tad verdı bızee bu konuları gecelımm bızde bılıoruz besıktas kotu oynuyor... ama sunu bılll ne kadar ııı oynarsan oyna savunma yapmayı bıleceksınnn..

9 savunma 8 savunma oyuncularını gecelımm barcaya baktıgımızda alves puyol pıoqe maxwell toure keıta xavı ınesta .... bunları hangısı hucumcu hangısı forvet oynuyor... futbolll hucumcularla oynanmazzz sımdı dıyeceksın sen ernst ıle xavı bır mı tuttuyorsunn hayır tutmuyorum ama ıkısıde onlıbero ve orta saha oyuncusu eeee sorun nerde dersenn futbolcu kalıtesınde ona gore kalıtelı yabancı alacaksınn sadece kadroya gore skora gore yorum yapmayınızzzz.... besıktas 11 kısı savunma oyuncusuyla cıksınn ııı guzel futboll oynuyorsa benım ıcın sorun yokk yenılebılırde yenebılırde ama guzell futboll agresıf bır oyun anlayısı olsun yeterrrrr

skor ve kadro yazarlıgı yapıp yorum yapmayınızzzz