Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 21:29   #112
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nuri Sesleri Yükseliyor

Click the image to open in full size.
Delgado ve Tabata için 20 milyon euro ödeyen ancak aradığı 10 numarayı bulamayan Beşiktaş Yönetimi, Dortmund’un Türk yıldızı ile prensip anlaşmasına vardı.

HEM GENÇ HEM YILDIZ

Beşiktaş Yönetimi, dış transferde ilk bombasını patlatmak üzere. Delgado ve Tabata için yaklaşık 20 milyon euroyu kasadan çıkaran, ancak orta sahada sıkıntı yaşamaya devam eden siyah-beyazlılar, Borussia Dortmund’un Türk yıldızı Nuri Şahin ile prensip anlaşmasına vardı. İki yıl önce Beşiktaş’tan teklif alan ve “Şu an için Türkiye’de oynamayı düşünmüyorum” diyen Nuri Şahin, Serdar Adalı yönetimindeki Futbol Komitesi’nin ısrarlarına hayır diyemedi. Şahin, yönetime “Bundesliga’da mutluyum. Kulübümle 2013 yılına kadar sözleşmem var. Ancak yeni sezonda kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum. Teklifiniz ciddiyse sezon sonunda masaya oturalım” cevabını verdi.

BOBO-HOLOSKO SATILACAK


Transferde önceliğini hem yıldız, hem de kulübe maddi manevi katkı yapacak futbolculardan yana kullanma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, 21 yaşındaki Nuri Şahin için 10 milyon euroyu da gözden çıkardı. Orta sahadaki açığı Milli Takım’ın da gözbebeği olan Nuri ile kapatmakta kararlı olan siyah-beyazlılar, yabancı kontenjanını ise forvette kullanacak. Tabata ve Delgado’ya gelecek her türlü teklife sıcak bakacak olan Beşiktaş Yönetimi, 2010 Dünya Kupası’nda boy gösterecek olan Holosko’nun yanı sıra Bobo’yu da satarak, dünyaca ünlü bir golcüyü camiaya kazandırmak için de arayışlarını hızlandırdı. Takım içerisinde dengeleri bozmamak adına yapılacak görüşmeler ise gizli tutulacak.

Bilgehan Can / Turkiye Gazetesi
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline