Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2010, 23:00   #2
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer benim yazdığım yazıdan ,sadece 19 Mayısta sahaya girenler " sözünü aldıysan; senin bu foruma ve futbol konulu tartışmalara hangi gözle baktığın çok belli.Ben bütün dünyada antrenör kurslarında kursiyerlere verilen "temel taktik" bilgilerinden alıntılar yapmıştım..çünkü sen doğmadan ben o kurs ve seminerleri döküman bazında takip ediyordum..
Hımm.. demekki neymiş..altı yaşından beri Almanya'daki çim sahalarda olunca futbolu ,Türkiye'dekilerden daha iyi biliyormuşsun..sözümü geri alıyorum ;sen 19 Mayısta bile o sahaya girememişsin dostum..sen çim sahaya ancak almanyaya gelen türk takımlarının maçlarından sonra forma kapmak için girmişsin..Futbol oynamış,spor yapmış insan kendini hemen belli eder..belliki sen çok heves etmişsin ama olmamış...bu tarzından ve yazma üslubundan belli oluyor..Çünkü futbol ;futbol diliyle anlatılır,ağzı açık seyrettiğin dizilerdeki karakterlerin diliyle değil..
Bir Beşiktaş'lıya neyin yakışıp neyin yakışmayacağını söyleyecek en son kişi bu forumu mahalle kahvesine çevirenlerdir.Benim nerelerde oynadığma gelince;Futbol federasyonunun genç ve ümit milli takımlar arşivlerine,antrenör ve monitör kurs arşivlerine bir bakıvereceksin ve ondan sonra yazılarımdan alıntı yapıp ahkam keseceksin..Benim Mustafa Denizli ile akrabalığım yok ama futbol ile akrabalığım var.Ne demek olduğunu da bi zahmet araştırıver....seninle herhangi bir futbol tartışmasına girecek değilim..ama,ezilmişliğinin ve horlanmışlığının,hayatta bir halt olamamışlığının acısını tuttuğu takım üzerinden gidermeye çalışanların bu foruma musallat olması,dikkat çekmek için abuk sabuk ve küfürlü ifadelerle ona buna sataşması hoş olmuyor..
Ya edebinle adabınla diğer arkadaşlar gibi yazacaksın ya da bu forumdan gideceksin....
1. ben formayi cim sahaya girip ondan bundan forma dilenmem benim besiktas formalarina verdigim parayla bi cim saha yaptirirdim,
2. bu hayatta ne olup olmadigimi sende gel burda gör anlarsin ,Allaha sükürde ezilmisligim,horlanmisligim falanda yok
3. antrönör monitör kurslarina burda cocuklarda gidiyor önemli olan o kurslari bitirip biryerlere gelmek
4. ben burada hicbir arkadasima ne küfür ettim nede abuk sabuk biseyler dedim, yalnizca sizin gibi fenerli nobreye cinconlu denizliye ve nereli belli olmayan sayin baskanin demirörene kucak acmadim, onlara hakaret ettim veya kötü sözler yazdim cünkü gercek bir Besiktasli olarak su anki durumumuzdan sizin gibi memnun degilim cünkü bu basimizdaki insanlari Besiktasima yakistiramiyorum sucmu bu...

Konu ferres tarafından (05-03-2010 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla