Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2010, 11:01   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Clichy Arsenal'de Kalacak"

Click the image to open in full size.
Arsenalli sol bek oyuncusu Gael Clichy'nin menajeri son günlerde Clichy'nin para ve Felipe Melo karşılığında Juventus'a gideceği yönünde çıkan dedikoduların gerçeği yansıtmadığını ifade etti ve oyuncunun Londra'da kalacağını söyledi.
Oyuncunun menajeri Franjo Vranjkovic calciomercato.it'ye yaptığı açıklamada, "Adı geçen oyuncunun Clichy ile takası hakkında haber okudum ama bu konu hakkında biz fazla bir şey bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.
Son günlerde artan iddialara göre Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in Juventuslu orta saha oyuncusu Felipo Melo ile anlaşmayı güvenceye almak için Clichy'nin takımdan gitmesine izin verebilir. Basında çıkan haberlere göre her iki oyuncuda şuanki kulüplerinde mutsuzlar.
Bu söylentiler üzerinede açıklamalarda bulunan Clichy'nin menajeri Franjo Vranjkovic açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "Bence bu spekülasyondan öte bir şey değil. İki kulüp bu konu hakkında konuşuyormu bilmiyorum ama ben şunu kesinlikle söyleyebilirimki Clichy Londra'da iyi ve Arsenal'den ayrılma amacında değil."
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla