Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2010, 19:40   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kartal Yuvasından Özel Kampanya

107 YILDIR NESİLDEN NESİLE, HEP OMUZ OMUZA
Biz 107 yıldır Beşiktaşlılığı nesilden nesile taşıdık...107 yıldır hep omuz omuza olduk...107 yıldır bu büyük armanın peşinden gittik, hep ileriye baktık...
Beşiktaş ve Beşiktaşlılık bizim hayat felsefemiz oldu, nice anlamlar yükledik bu sevgiye...Sevinçte de, hüzünde de hiç ayrılmadık, hep yanyana durduk…
Şimdi bu büyük camianın bir ferdi olmanın gururuyla 107. doğum günümüzü kutlamaya hazırlanıyoruz... Kartal Yuvası olarak bu özel günlerde tüm Türkiye’deki Beşiktaşlıların evlerinde, işlerinde, caddelerde, sokaklarda siyah ve beyaza bürünmelerini sağlamak amacıyla büyük bir kampanya başlatıyoruz.
06 Mart 2010 Cumartesi günü başlayıp, 20 Mart 2010 Cumartesi akşamına kadar sürecek olan kampanyamızda, mağazalarımızdan yapacağınız her 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde 6 parçadan oluşan 19.03 HEDİYE SETİ’ne sahip olabileceksiniz.
19.03 Hediye Seti;
1 Adet Tshirt JR ( Çocuk Tshirt )
1 Adet Bayrak
1 Adet Şapka
1 Adet Atkı
1 Adet Futbolcu Anahtarlık
1 Adet Aksesuar Tabak veya Bjk Flama
Tribünlerimizde yıllardır kullanılan bir slogan vardır; “BEŞİKTAŞ, SEN BANA BABAMDAN KALAN MİRAS DEĞİL, ÇOCUĞUMA OLAN BORCUMSUN” deriz hep.. İşte bu kampanya ile amacımız, seti alan taraftarlarımızın kendi çocuklarına, mahallelerindeki Beşiktaş’lı çocuklara, almak isteyip de alamayanlara, kısacası etraflarındaki tüm Beşiktaşlılara lisanslı ürünlerimizi hediye edebilmelerini sağlamaktır. Nesilden nesile devam edecek Beşiktaşlılıkta, minik kartalları sevindirmek ve onların Beşiktaş’a olan sevgilerini pekiştirmektir.
107 yıldır nesilden nesile ama hep omuz omuza durduğumuzu bir kere daha göstermektir.
Kartal Yuvası, bu kampanyamıza gösterilecek ilginin yoğun olması durumunda bundan sonra da bu ve benzeri önemli kampanyalar başlatacaktır.
Tüm Beşiktaşlıları, camiamızın doğum gününü kutlamak için Kartal Yuvası mağazalarına bekliyor ve 19 Mart günü tüm Beşiktaşlıları lisanslı ürünlerimizle siyah beyaz renklerde görmeyi bekliyoruz.
*Kampanya tüm Kartal Yuvası bayilerinde geçerli olup, sadece İnönü’de bulunan İndirim mağazamızda minimum alışveriş tutarı 150 TL’dir.
*Kampanyamız stoklarla sınırlıdır.
*Kartal Yuvası, hediye setinin içeriğini stoklar dahilinde değiştirme hakkına sahiptir. Hediye setindeki ürünler model farklılıkları gösterebilir ve hediye setindeki hiçbir ürün muadili ile değiştirilmemektedir.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla