Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 00:08   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU Zirvede:0-1

Click the image to open in full size.
Wolverhampton Wanderers deplasmanı Molineux Stadı'nda çok zorlanmasına rağmen kazanmayı bilen Manchester United puanını 63 yaptı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Wolves [0 - 1] Man Utd
73' [0 - 1] Scholes

Wolves deplasmanında zor da olsa kazanan ManU maç fazlasıyla liderliği devraldı.

Wolves: Hahnemann, Zubar, Craddock, Berra, Ward (Keogh 84'), Henry, Foley, Guedioura (Ebanks-Blake 84'), David Jones, Jarvis (Vokes 88'), Doyle

Man Utd: Van der Sar, Brown (Neville 46'), Vidic, Ferdinand, Evra, Valencia, Gibson (Diouf 62'), Scholes, Carrick, Nani (Park 73'), Berbatov

"Kırmızı Şeytanlar"da en önemli eksik; geçtiğimiz hafta içinde Mısır'la Wembley'de yapılan özel maçta dizine aldığı darbeyle sakatlanan Rooney'ydi.

Sakatlıkları devam eden Rafael, Anderson, Evans, Hargreaves, Giggs, O'Shea ve Owen konuk ekibin diğer eksikleriydi.

Molineux Stadı'nda Chris Foy'un düdük çaldığı, Ron Ganfield ve Bob Pollock'unsa yardımcılıklarını yaptığı mücadelede ev sahibi ekipse sakatlıkları devam eden Edwards ve Kightly'den yoksun mücadele etti.

Önemli eksiklerinin yokluğunu hisseden ManU oyunu rakip yarı alana yıkmakta ve pozisyon bulmakta sıkıntı çektiği mücadelede savunmadan çıkarken de çok top kaybetti.

Oyun kurmakta zorlanan ManU golü de rakip savunmanın hatasıyla buldu; 73'te uzaklaştırılamayan topu kapan Scholes soğuk kanlı hareketleriyle rakiplerinden kurtuldu, düzgün bir vuruşla konuk ekibe skor avantajını getirdi.

ManU bu galibiyetle puanını 63 yaptı ve maç fazlasıyla Chelsea'den liderliği devraldı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla