Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2010, 00:13   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'e Çalıştılar:0-0

Click the image to open in full size.
Serie A'da zirve takibini sürdüren Roma ve Milan, kozlarını Olimpiyat Stadı'nda paylaştı; zirve adaylarının puan kaybı lider Inter'e yaradı: 0-0

Serie A'da lider Inter'i takibini sürdüren 51 puanlı 3. sıradaki Roma ile 54 puanlı 2. basamaktaki Milan, kozlarını Olimpiyat Stadı'nda paylaştı.

Ev sahibi Roma sahaya; Julio Sergio; Cassetti, Burdisso, Juan, Riise; De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Baptista; Vucinic 11'i ile çıktı.

Milan ise sahada; Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Flamini, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho 11'i ile yer aldı.

Maça hızlı başlayan Başkent temsilcisi, ilk 15 dakika içinde Milano ekibinin kalesini yoklarken, oyunu dengeye getiren konuk Milan ise ev sahibine karşılık vermeye başladı. Karşılıklı atakların yaşandığı mücadelenin ilk yarısında iki ekip de fileleri havalandıramadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıya etkili giren Milan, Roma kalesinde arka arkaya tehlikeler yaratamasına rağmen aradığı golü bulamadı. Baskısını her geçen dakika arrtıran Milano ekibine, Roma birkaç atakla karşılık vermeye çalıştı. Tıpkı ilk yarıda olduğu gibi çabalar sonucu değiştirmeyince mücadele başladığı gibi sona erdi: 0-0

Roma bu beraberlik sonrasında 27 maç sonunda 52'e puana yükseldi. Konuk Milan ise özellikle ikinci yarıda çok etkili bir performans sergilediği mücadelede aldığı beraberlikle puanını 55'e çıkarttı. Zirve takipçilerinin puan kaybetmesi 58 puanlı lider Inter'e yaradı.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla