Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı
Senin bu saydığın kuluplerin gelirleri ve hedefleri ortada onda hepimiz hem fikiriz.
Ancak bu saydığın kuluplerin kaç tanesi bizim kulup gibi yönetiliyor ?
Kaç tanesi her sene gereksiz transfer yapıyor ?
Hangisi kulubün kasasını boşaltıp kulube kendini borçlandırıyor ?
Türkiye'de işçiye verilen ücret ortalama 600-700 lira ise kusura bakma 250 lira bilet fiyatıda sana normal gelebilir ama bu fıyat aralıklarında çalışan arkadaşlarımız içinde fazla gelir. Bu takımı yönetmek için ilk başta can atan isimler yıldız transferi senin benim bilet parama göre yapacaksa bıraksınlar bu işi
Bu da benim düşüncem ! |
o kulüplerin nasıl yönetildiği umrumda bile değil.
inter chelsea kaç senedir ş.ligi şampiyonu olamadı? r.madrid en son 2001-2002 sezonunda ş.ligi şampiyonu olmuştu. 8 sezondur neden olamıyor? doğru 8 sezonda yaklaşık olarak 1,1 milyar euro yu transfere harcadı demek ki onlarda gereksiz transfer yapmış oluyorlar.
r. madrid başkanı perez bu sezon transfer harcamalarının kaç milyon eurosunu kendi cebinden yaptığına bak istersen.
ee bana masal anlatmayın her sene şampiyonluk bekleyen her sene avrupa da başarı bekleyen forumlarda atıp tutan ben değilim.
bir başarı yakalanacaksa herkes elini taşın altına sokacak. lafla herkes BEŞİKTAŞ lı!!!!!!!!!!!!!!!
ezikler bile avrupa da en çok gelir elde eden kulüpler içinde ilk 20 de!!!!!!!!!
biz kaçıncıyız!!!!!!!!!!!!!
bilet pahalı derler forma veya başka birşey almazlar kartal yuvasından bırak deplasmanı inönü deki maça gelmezler ondan sonra burda BEŞİKTAŞ lılığına toz kondurmazlar siz benim külahıma anlatın bunları!!!!!!!!!!!!
bu forumdan düzenli olarak kaç kişi deplasman maçlarına gitmiş kaç kişi inönü deki maçlara gelmiş kaç tanesi avrupa maçlarında takımla beraber gitmiş orda desteklemiş ......................
en yakın örnek g.antep maçına forumdan kaç kişi geldi yada gelen var mı?
ben her sene önemli bir maddiyatı sırf takımıma ayırıyorsam bu BEŞİKTAŞ sevgimden dir.ben lafla BEŞİKTAŞ ı sevmem
alıntıdır: Bu takımı yönetmek için ilk başta can atan isimler yıldız transferi senin benim bilet parama göre yapacaksa bıraksınlar bu işi
sana bir soru peki bu kadar harcamayı hangi gelirle yapacaklar? cevaplar mısın?
gökhan bu yazdıklarım da benim düşüncem inşallah bunu pascaltekin kardeşimde okurda ne demek istediğimi anlar!!!!!!!!!!!!!!!