Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-03-2010, 09:33   #36
blackeaglecamaro1903
Banned
 
blackeaglecamaro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş sen laftan anlamıyorsun peşin peşin bunu söyleyeyim sana. Laf salatası yapmayacam sadece o saydığın takımlardan bahsediyorsan kupa almalarına gerek yok zaten büyük takım olmuşlardır bu nedenle sen burda bunların maddi gücünü konusuyorsun. Senin deplasman maçlarına gitmen kartal yuvasından forma satın alman buna fırsatı ve gücü olmayan insanlardan seni daha fazla Beşiktaşlı yapmıyor. Sen iki deplasman maçına gidiyosun diye kalkıpta 250 TL olan bileti savunuyorsan o fiyata satılan biletin olduğu hafta gel birlikte izleyelim maçı. Sen ne kadar zamandır İnönüye geliyorsun bilmiyorum ama taraftar profilinin değiştini de bilmen gerek. Eski tribün yok arkadasım mıllet etıkete gelıyor trıbune.

''sana bir soru peki bu kadar harcamayı hangi gelirle yapacaklar? cevaplar mısın?''

Kulubün zaten gelirleri var senden benden alacakları üç kuruşluk bilet parası ile kulubü cevirmeye calışıyorlarsa bıraksınlar dıyorum. Bilet fiyatlarında ki indirim kulubu bataga sürüklemez merak etme. Beşiktaş'a yöneticilik yapacak adam harcamaları bilet parasına göre ayarlayacaksa zaten sen unut o büyük basarı beklentilerini.
asıl sen anlamıyorsun ezikler bile bizi gelir bakımından geçti sonra yönetim tabata yı alınca bas bas bağırıyorsunuz bu mu yıldız oyuncu diye 1999 yılından beri düzenli olarak kombine kart sahibiyim artı 250 tl ye satılan maç biletini gel birlikte izleyelim diyorsan ben onun 4 katını (1000 tl) geçen sezon denizli - BEŞİKTAŞ şampiyonluk maçında verdim tamam!!!!!!!!!

burada sana bir atasözü söyleyeyim^^ damlaya damlaya göl olur^^
sonra başkan kulübün gelirleri giden harcamalara yetmediği zaman başkan kendi cebinden verdiğinde de burda konuşmayın . kulübü kendine borçlandırıyor diye
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Konu blackeaglecamaro1903 tarafından (08-03-2010 Saat 09:34 ) değiştirilmiştir..
blackeaglecamaro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla